Tavanda kaç lot var acaba? Azalıyor gibi geldi bana ama emin de değilim tabi.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda kaç lot var acaba? Azalıyor gibi geldi bana ama emin de değilim tabi.
Teşekkür ederim, sağolun.
son işlem günü hakkında bilgisi olan var mı? tavanda kaç lotla kapattı vb.
citibank yabanciya 360 bin lot civari virman gitti... bakalim daha nekadar gidecek....
yarın da artı kapasın tavan olmasın da %9 olsun yeter bayram harçlığı çıksın kurban kent şekerleme derken üstelik tatil gezme yayla deniz masraf artıyor enflasyon üzerinde büyümüş daha da büyümek için borsaya gelmiş şirketinize sahip çıkın bu arda patronlardan beklediğim sadece dürüst ve zamanında kap haberleri yeni şirket satın almaları gibi haberleri ilk önce kapa bildirmesi hep beraber bebeği büyütmeye devam
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
iş banktaki adam 3,2 milyon topladı garanti ve ytf de yardım ediyor organize bir şekilde mal toplanıyor gibi geliyor bana halka arzdan alan biri olarak daha hiç satmadım 10 üzerinde kalıcı olur ise önü açılır
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri