Sayfa 18/103 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon
Arama sonucu : 824 madde; 137 - 144 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

Sattım aynı yerden geri aldım sattırmak için alavere dalavere yapıyor

2. arkadaşlar halka arz edilen lot sayısı 5 milyon adet mi 4 milyon adet mi net bilgisi olan var mı

5 milyon ek satış 1 milyon yapabilir daha sonra

4. Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 03.09.2021 tarih 2021/24 sayılı karar gereği; halka arz süreci sonucunda nakit olarak artırılan 4.000.000,- TL tutarında sermayeyi temsil eden beheri 1,-TL nominal değerli 4.000.000 adet B Grubu payın, beher hisse 20 TL'den primli olmak üzere, halka arza ilişkin izahnamede belirtilen koşullar çerçevesinde, bedellerinin nakden ve tamamen ödenmiş olması sebebiyle, sermaye artırım işlemlerinin Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu ikincil düzenlemeleri çerçevesinde tamamlanmasına bağlı olarak, Şirketimizin esas sözleşmenin sermayeye ilişkin "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6'ncı maddesi tadiline uygun görüş verilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmuştur.

Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.

buradaki 4 milyon pay dan kastı nedir o zaman hocam

5.  Alıntı Originally Posted by ozgurtoprak Yazıyı Oku
    Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 03.09.2021 tarih 2021/24 sayılı karar gereği; halka arz süreci sonucunda nakit olarak artırılan 4.000.000,- TL tutarında sermayeyi temsil eden beheri 1,-TL nominal değerli 4.000.000 adet B Grubu payın, beher hisse 20 TL'den primli olmak üzere, halka arza ilişkin izahnamede belirtilen koşullar çerçevesinde, bedellerinin nakden ve tamamen ödenmiş olması sebebiyle, sermaye artırım işlemlerinin Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu ikincil düzenlemeleri çerçevesinde tamamlanmasına bağlı olarak, Şirketimizin esas sözleşmenin sermayeye ilişkin "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6'ncı maddesi tadiline uygun görüş verilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmuştur.

Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.

buradaki 4 milyon pay dan kastı nedir o zaman hocam
    Bir yanlışlık olmalı.. İzahnamede 5 mılyon adet satılacak akabinde 1 milyon lot ek satışa konu olacak deniyordu..

Matrıkste de dolaşımdaki lot sayısı 5 mılyon gözüküyor..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6. Ek satış kullanılmadı, dolayısıyla 180 gün boyunca satış yapmama taahhüdü kapsamında bu süre boyunca satış olma ihtimali yoktur, anlamadığım şekilde kafa karışıklığı yapıyor bu konular insanlarda.

7.  Alıntı Originally Posted by Sabır taşı Yazıyı Oku
    Ek satış kullanılmadı, dolayısıyla 180 gün boyunca satış yapmama taahhüdü kapsamında bu süre boyunca satış olma ihtimali yoktur, anlamadığım şekilde kafa karışıklığı yapıyor bu konular insanlarda.
    Bu 1 milyonun o taahhut içinde olduğunu sanmıyorum. Onun için gerekli izinler alınmıştır.. İzahnamede öyle yazdığı için herhangi bir kısıtlama olmaz kanaatimce.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bu 1 milyonun o taahhut içinde olduğunu sanmıyorum. Onun için gerekli izinler alınmıştır.. İzahnamede öyle yazdığı için herhangi bir kısıtlama olmaz kanaatimce.
    Aynı şeyler uzun uzun gesan da da konuşuldu, konu hakkında son girimdir çünkü her arzda aynı konuların konuşulması beni yoruyor, istediğinize inanın ancak ek satış-başka payların satışı gibi bir ayrım yok.

Ek satışla ilgili şunlar söyleniyor: ''Toplanan kesin talebin satışa sunulan pay miktarından fazla olması halinde Halka Arz Eden Pay Sahiplerine ait 1.000.000 TL nominal değerli B grubu payların ek satışa konu edilerek halka arz edilecek toplam pay miktarına eklenmesi planlanmaktadır.''

Yani halka arz sürecinde eklendi eklendi, eklenmedi eklenmedi.

İhraççı ve ortaklar tarafından verilen taahhütlerse dolaşımdaki pay miktarının 180 gün boyunca artırılmayacağı yönünde!

Bu konu uzamasın, burada yalan yanlış bilgiler yaymayalım lütfen, her şey onaylı izahnamede açık bir şekilde yazıyor.

Sayfa 18/103 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •