Sayfa 18/32 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
Arama sonucu : 252 madde; 137 - 144 arası.

Konu: BORLS Borlease Otomotiv A.Ş

1. Geçen gün global satıyordu ya patronun lotlarını bakın kim almış
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Ne oldu o global satmıyor malları o Bi satıyormuş gibi yaptığı lotlarıda fonlar fazlasıyla toplamış yani danışıklı Bi işimdi fiyat daha yüksek niye satmıyor çünkü amaçları önce mal satacam deyip baskı yaratıp son lotları toplamakmış

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Ne oldu o global satmıyor malları o Bi satıyormuş gibi yaptığı lotlarıda fonlar fazlasıyla toplamış yani danışıklı Bi işimdi fiyat daha yüksek niye satmıyor çünkü amaçları önce mal satacam deyip baskı yaratıp son lotları toplamakmış
    Hafif hafif veriyor mu hocam ne dersin?

4. ücretsiz link kısaltma
    Takas hiçte öyle demiyor fonlar patronun satışından 2 milyon fazlasını toplamış bişey diyeyim sadece fiyat düşürüp düşüş havasına sokup mal topluyorlar geri dönüşü sert olur kanımca yetişemezsiniz

5. Ayrıca şöyle Bi not daha düşüş böyle olacaksa olsun zaten istediğim şey fon topluyor satışın fazlasını topluyor daha ne olsun daha düşük fiyatlara gelirse bende ufaktan alırım ilk 5 takas saklaması %68

6. Hocam merhabalar,
    Cuma para çıkışı ve infonun satışları oldu güncel yorumunuz olur mu?

7. Dikkat ettiniz mi ayın 8 inde takası paylaştım ayın 9 unda yatırım fonları hisse dağıtmış hisseler kime gitmiş derseniz 1.64 milyon lotun 1.5 milyon lotu citi ile bankof un takasın geçmiş bu danışıklı Bi satış hisse dağıtma başka bişey değil bu cuma takasın da ilk beş takas saklama 69.5 felandı şimdi 68 küsür bofa ilk beşte olmadığı için ellerinde bu kadar hisse varken bu fiyattan satışa geçeceklerini sanmam cahillik olur buradan yapacakları tek şey %3~5~7 lik marjlarla hisseyi yukarı götürmek olur ardından 1 tavan birde tavana iğne atar sonra Bi hızlı geri dönüş ardından geri döner yukarı zirveyi test eder kıracakmış gibi yapar tekrar geri döner devamını yazmayayım aleme dalan rengine kanan kaybeder o zirveyi kıracağını sananda kaybeder uygun yerde fazla aç gözlü olmadan parça parça çıkmak iyidir zirvede elinizdeki lotun %10~max15 i elinizde kalmışsa hissede geri dönüşe geçmişse kar dasınız demektir o kalanını da yani %10 u da geri dönüşte verir çıkarsınız olur biter

8. Tek seferde bu kadar lotu dağıtamazlar o sebeple tepede gidip gelmeler olacaktır demek istedim alıcı bulamaz çünkü Bi formasyon yapmalı 2li 3lü tepe gibi bişey olur diye düşündüm

Sayfa 18/32 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •