Sayfa 18/18 İlkİlk ... 8161718
Arama sonucu : 137 madde; 137 - 137 arası.

Konu: DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

1.  Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    1 - Ben ilk hissemi Petkim özelleştirildiği zaman yüz lot almıştım. Tarih bu kadar önemli ise ben sizden daha kıdemli sayılırım.

2 - Siz kendinizi GM olacak kadar yeterli görebilirsiniz ama bakalım aracı kurum sizinle aynı fikirde mi?

3 - tevellüt 19.11.1965 belki abicim demeniz gerekli.

4 - O kadar da umrumda değil.
    Ah be güzel abim be. Örnek veriyorum benim öz abim aynı zamanda kardeşim olmuyor mu? Yazıda ki nüansı bile anlamamışsın. Kötü bir hitabet amacıyla yazılmadı o yazı. Ben ne anlatmışım sen ne anlamışsın. 2 de yazılan yerde mesele benim kendimi yeterli görmem değil o kriterler bellidir ve benim buna haiz olduğum yani mesleğim bu iş belirtmek amaçlı yazılmıştır. Yine de büyüğümüzsün madem bir kusurumuz oldu ise affola.

Ben DMLKT işini borsa falan da saymıyorum zaten. Naçizane zihniyeti biraz bildiğim için aklımın erdiğince gerekli yerdeki bir yetkiliye yazım ulaşsa bana yeter ....... Bu işin doğrusu tamam fiyat artmayabilir ona hiç lafım yok ama hiçbir şekilde böyle 7,59 halka arz olup 6,5 ler görmemeliydi. Kısacası biz neyin peşindeyiz siz ne anlıyorsunuz. Saygılarımla.

Bu işlerde ya hocasındır ya tradersındır. Bu sektördeki yıllardır tanıdığım hocalar bana yetti. Bir insan bana göre yani hocalığı kolay yolu seçip trader edasında olamaz-olmamalı. Hele bu işin ucunda sonrada hiç kimseye hiçbir şey katması mümkün olmayan paralı eğitimler cart curt varsa.inanın bana bildiklerimin yanında etmem gereken kelimelerin çok azını yazdım.Şöyle söyleyeyim benim burası dışında bu konuları yazdığım hiçbir sosyal medya yok.Burada yazma sebebim de kendime verdiğim bir söz gereği bilgimin zekatı için. Gerçi sitenin bu haliyle bunu yapabilmemin ne kadar imkanı var bu da çok tartışılır.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 07:32.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 18/18 İlkİlk ... 8161718

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •