Sayfa 180/398 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Alıp ta ne yapacan.. burda kafanı şişirdiği yetmiyor mu? engelle gitsin.
    Hasta hasta... İsmen de ne yapmışım Sn YKRMN, yılların Ismen yatırımcısı buralardaysa yazsın

300 den 200 e gelmiş neden almamışım, ki hep temkinli idim ve yazdıklarım duruyor. 200 lira iken geldi foruma 300 e giderken yoktu ortada...

Herkes al sat yapıyor, ALLAh'ın kuralı değil ya, almışım niye satmışım, yok niye düşünce almamışım

Hastasın...

Yalanım varsa ALLAH benim yoksa da senin belanı versin Mathias daha bir şey diyemiyorum.

ENGELLEDİMMM, sağol Human!

2. D83 sen de çok naifsin(!), iftira atıcak kadar naif küfür edince onu hazmedecek kadar da garip... Anlamaya çalıştım, insanlıktan anlamayınca... Sayfada duruyor yazılar.
    Seni de ENGELLEDİM.

3.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    D83 sen de çok naifsin(!), iftira atıcak kadar naif küfür edince onu hazmedecek kadar da garip... Anlamaya çalıştım, insanlıktan anlamayınca... Sayfada duruyor yazılar.
    Seni de ENGELLEDİM.
    Engelle paşam engelle tabi . Ama şunu bil hangi topine gidersen hangi hisse başlığına sn sinde oradayım. Değişik nick ler alman gerekecek. Zaten yapmadığın şeyde değil. Yakalanmışlığın bile var yönetime.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Hasta hasta... İsmen de ne yapmışım Sn YKRMN, yılların Ismen yatırımcısı buralardaysa yazsın

300 den 200 e gelmiş neden almamışım, ki hep temkinli idim ve yazdıklarım duruyor. 200 lira iken geldi foruma 300 e giderken yoktu ortada...

Herkes al sat yapıyor, ALLAh'ın kuralı değil ya, almışım niye satmışım, yok niye düşünce almamışım

Hastasın...

Yalanım varsa ALLAH benim yoksa da senin belanı versin Mathias daha bir şey diyemiyorum.

en güzeli bu işte..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Adamlar bulaştı bana bu forumdan kaptım bu VİRÜSLERİ, bu forum temizlesin ben anlamam

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    en güzeli bu işte..
    YSKRM idi ezberimde, yanlış yazmışım sanırım...

7.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku

Hastasın...

Al satını kendi arka çamurlu bahçende yap o zaman. Foruma yazıyorsan birşeyler işin rengi değişir. 1 hafta evvel bir hisse övüyorsun elimdeki tek hisse diyorsun. 1 hafta sonra hisse düşünce aslında ben satmıştım yazıyorsun. Bir başka büyük trader pardon kıyıcı da human01. froto 400 den 1200 e giderken tek yazısı yok. Birden bire 1100 lerden beri froto alıyorum hedef 1500 diyor. son alımlarla maliyeti 897 ye düşürmüş falan filan yersen kirşen işler işte. ama esas maliyeti de 12 (on iki ) imiş falan. 15 senedir taşıyormuş . Gelmiş akıl veriyor. Yönetimin bu gibi tipleri barındırmaması lazım ama nasıl yapacaklar ki. Her hisse topiğinde varlar. Oturup teker teker ne yazmışlar falan diye kontrol da edemez.
    Sabah akşam bilgi analiz aklı başında tahmin yerine bu tiplerin goygoylarını okumak zorunda kalıyoruz. Memleketin bir yansıması ne yazıkki.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Al satını kendi arka çamurlu bahçende yap o zaman. Foruma yazıyorsan birşeyler işin rengi değişir. 1 hafta evvel bir hisse övüyorsun elimdeki tek hisse diyorsun. 1 hafta sonra hisse düşünce aslında ben satmıştım yazıyorsun. Bir başka büyük trader pardon kıyıcı da human01. froto 400 den 1200 e giderken tek yazısı yok. Birden bire 1100 lerden beri froto alıyorum hedef 1500 diyor. son alımlarla maliyeti 897 ye düşürmüş falan filan yersen kirşen işler işte. ama esas maliyeti de 12 (on iki ) imiş falan. 15 senedir taşıyormuş . Gelmiş akıl veriyor. Yönetimin bu gibi tipleri barındırmaması lazım ama nasıl yapacaklar ki. Her hisse topiğinde varlar. Oturup teker teker ne yazmışlar falan diye kontrol da edemez.
    Sabah akşam bilgi analiz aklı başında tahmin yerine bu tiplerin goygoylarını okumak zorunda kalıyoruz. Memleketin bir yansıması ne yazıkki.
    "Sabah akşam bilgi analiz aklı başında tahmin yerine bu tiplerin goygoylarını okumak zorunda kalıyoruz. Memleketin bir yansıması ne yazıkki." imla kuralları hariç katılıyorum, başta da bu ezik, klavye delikanlısı hesabın kendisini görmek zorunda kalıyoruz.

Sayfa 180/398 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •