Insider Paper
@TheInsiderPaper
BREAKING: Sources tell CNN the national security threat is a "highly concerning and destabilizing" Russian capability.
Insider Paper
@TheInsiderPaper
BREAKING: Sources tell CNN the national security threat is a "highly concerning and destabilizing" Russian capability.
@erefefik
nesrin nas
@Nesrinnas
·
12s
Bu arada TBMM’de görüşülecek (bugün ertelenmiş) torba yasa içinde maden ruhsatı verilmesini kolaylaştıran ve uluslararası standartlara uyulması koşulunu kaldıran düzenlemeler var.
@erefefik
https://twitter.com/solcugazete/stat...50037919359007
Solcu Gazete
@solcugazete
İstanbul’da yabancı uyruklu bir şahıs, toplu taşımada genç bir kadının üstüne BOŞALDI...
@erefefik
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi:
"Yakın zaman içerisinde Türkiye ile 15 milyar dolarlık ticaret hedefini gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz"
"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki nisan ayında Türkiye'yi ziyaret etme davetine cevap vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum".
@erefefik
https://twitter.com/habereditoru/sta...88092697342196
Linkte video var. Ohaa...Teke Kazım'ı gönderirdik emme o da yaşlandı be ya...Haber Editörü
@habereditoru
Saba Tümer'in sunuculuğunu yaptığı, ahlaksızlığı, terbiyesizliği, şehveti ayağımıza getiren "Aşk Adası" programı başlıyormuş.
Ülkede zaten bu eksikti. Daha ne olsun.
@erefefik
Hava savunma sistemleri çok gelişti, yapay zeka kullaniliyor, savaşlar yayildiği icin yapay zeka yeryuzunden ateslenen fuzeleri yakalamayi ve imha etmeyi öğrendi.Rusya'nın 9 Şubat'ta uzaya fırlattığı Soyuz - 2 roketiyle nükleer silah taşıdığı iddia ediliyor.
Artık Balistik fuzeleri de yakaliyorlar.
Ama füzeyi yörüngeye cikardilarsa ve yörüngeden ateşlerlerse.
Iste onu yakalamak icin zaman yok.
Bunu Abd yapmisti. Simdi iddiaya göre Urus da yapmiş.
@erefefik
Sabotaj olduğu çok açık. Erzincan'ın kurtuluş gününe denk gelir mi?
Yatirin bu deyyusları falakaya. Kahinmiş hadi urdan.
Dünya ticaret yolları guvenli degil ve tedarik zincirleri kirildi.
Turkiye deli gibi uretim yapiyor ve deli gibi ihracat yapiyor, pazarlari ele geciriyor.
Tabii bu durum, Cin ve Hindistan'i uretim usleri yapmis Globalcilerin isine gelmez.
Fareler gibi geberecekler.
@erefefik
Akıl yolunu sakın bırakmayınız. Bu ortamda adamın aklını alırlar.
Yavaş...
Yerler yaş...
Bu yukaridaki salaklar, ruyalarini sosyal medyada anlatan geri zekalilar.
Daha once defalarca bir filmden bahsettim.
Ruya Hirsizlari...
Ve defalarca "Ruyalarinizi kimseye anlatmayin" diye yazdim.
Bakiniz bu salaklara "madenin cokecegi uryasini gostermisler".
Zihin kontrolunun bir ust boyutu bu.
Ayvagubeklinin yazdiklarini hafife almayiniz.
@erefefik
Yer İmleri