-
ırak devlet televizyonu, ıraklı güçlerin, k-1 askeri üssünü ele geçirdiğini duyurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Ağbal: Kgf üzerinden 350 bin işletmeciye 196,7 milyar tl kredi sağlanmış durumda-bloomberg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Rusya, kuzey kore'nin nükleer testlerini kınadı ve pyongyang yönetimini bm kararlarına uymaya çağırdı
-
*malezya'da merkez bankası'nın 1 gün vadeli ihalesinde satış myr26,25 milyar, faiz %3,0
-
*euro bölgesi'nde ağustos'ta ticaret fazlası eur16,1 milyar (önceki eur17,5 milyar)
*euro bölgesi'nde ağustos'ta ihracat 171,5 milyar euro (önceki 177,7mlr)
*euro bölgesi'nde ağustos'ta ihracat yıllık %6,8 (önceki %6,1)
*euro bölgesi'nde ağustos'ta ithalat 155,4 milyar euro (önceki 154,6mlr)
*euro bölgesi'nde ağustos'ta ithalat yıllık %8,6 (önceki %8,2)
-
*ispanya başbakan yardımcısı, "katalan lider hükümete bir yanıt vermedi"
*ispanya başbakan yardımcısı, "katalonya ile her türlü diyalog yasalar çerçevesinde olmalı"
*ispanya başbakan yardımcısı, "katalonya'nın referandum kararını düzeltmek için hala perşembe gününe kadar vakti var"
*ispanya başbakan yardımcısı, "katalan lider bağımsızlık ilan etmediğini perşembe gününe kadar söylemeli"
-
*slovakya'da 2023 vadeli tahvil ihalesinde satış eur104 milyon
*slovakya'da 2023 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz %0,1765 (önceki %0,5401)
*slovakya'da 2027 vadeli tahvil ihalesinde satış eur101,5 milyon
*slovakya'da 2027 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz %0,7796 (önceki %1,0346)
-
*ırak başbakanı ibadi: Peşmerge ırak ortusu yönetimine katılmalı-ntv
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri