Sayfa 181/469 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. benim anlamadığım şey hala bunlar niye hisse almanın peşindeler bali bir iş yapıyorsanız bunu çaktırmadan yapın

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    benim anlamadığım şey hala bunlar niye hisse almanın peşindeler bali bir iş yapıyorsanız bunu çaktırmadan yapın
    diğer batan şirketlerin yatırımcıları bize imreniyormuş keşkem bir MURAT DOĞAN da bizde olsa diye... bilmem anlata bildim mi !
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

3. Mete kardeşim, murat makemenin, kararını yayınladı, bundan daha fazla katkı ne olsun, kendine tşkler, kendiside, dağın arkasındaki az bir ihtimal karşılığı hisse alıyor veya alırım diyor... Bu durumda isteyen sakız parasına hisseni satar, isteyen satmaz,,, bilgiler mahkeme kararı, tahtası kapalı, burada öküz altında buzağı aranmazki

Sayın Mahulli Şirketin İSTİNATA gidip gitmediğini sormuşsunuz ; 2016/306 Esas - Karar No : 2017/704 nolu Kararlara İlişkin tarafıma 02/01/2018 tarihi saat 12:00 itibari ile tarafıma tebliğ edilen herhangi bir İSTİNAF BAŞVURU DİLEKÇESİ BULUNMAMAKTADIR... Bu durumda demek ki şirket gitmemiş oluyor.. İlerleyen günlerde yeniden sorarsanız o tarih itibari ile yeniden cevap veririm... YTD..
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 02-01-2018 saat: 18:05. Sebep: imla
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

5. Bu ülkede iflasları biliyorum en azı 3 sene sürüyor oda mahkemesi ankara gibi olmayan yerler de ankara da bu tahminen en az 7 8 sene sürer o yüzden şimdi bir şey demenin hiç bir anlamı yok icradan satışı itirazlar şunlar bunlar derken 10 sene yi bulur 2028 yılında sonucuna ulaşırsınız o güne kadar kim yaşar kim kalır bilemem

6. tşkler Murat Doğan........

7. İlk itiraz icra da gelir patron dan iflas masasına sonra icra masasında diğer alacaklı şirketler bu mallar şirketin olup olmadığını kanıtlamak için ayrıca itiraz ederler sonra açık artırma ile satışa geçilir bunda bile itiraz süreci olabiliyor buda baya bir sürebilir çünkü hem itiraz süreci hem zaman çok uzun oluyor alıcı değer arasında fark da oluyor mesela uzel makine de icra dairesinde arsasını 220 milyona sattı ama itiraz geldi hala netlik kazanmadı durumu iflas ettiği de 2013 yılında etmişti aradan 4 sene geçtikten sonra arsası satıldı ama ona da itiraz geldi hala sürüncemede devam ediyor durumu

8. Yine şeker piliç 2013 yılında iflas eden diğer şirketler den ama halen devam ediyor tasfiye işlemeleri sene 2018 5 sene geçmiş hala devam ediyor

Sayfa 181/469 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •