Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 181/453 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 3757 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ünal Guest
    İşin ilginç tarafı, 2015 şubattan beri on kuruş bulamayan, üretim yapmak için motor satın alamayan, parasızlıktan kıvranan Müjdat bey, bu kocaman lojistik deposu (Bence yeni fabrika) inşa ettiriyor. Ha bu iş sana bana borç takmaya benzemez. İkizler yapı hak ediş almadan tek çivi çakmaz. Herhalde buranın maliyeti 10 milyonu bulmuştur. Nasıl oldu da oldu değil mi? Bana mail atsa yol yordam öğretse, şu çulsuz Allah kulu da yolunu bulsa olmaz mı? Olur elbet.
    YTD yazalım adet yerini bulsun.

2. Yazılarınızdan Müjdat Uslu'nun dolandırıcı ve sahtekar olduğunu mu anlamamız gerekiyor?
    Hem patronu yerden yere vuruyorsunuz hem de Yönetim Kurulu Başkanı olduğu hisse senedinden almak Genyh'e ortak olmak istiyorsunuz. Üstelik patrona yolunu bulması için yol yordam gösterebileceğinizi ima ediyorsunuz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    Yazılarınızdan Müjdat Uslu'nun dolandırıcı ve sahtekar olduğunu mu anlamamız gerekiyor?
    Hem patronu yerden yere vuruyorsunuz hem de Yönetim Kurulu Başkanı olduğu hisse senedinden almak Genyh'e ortak olmak istiyorsunuz. Üstelik patrona yolunu bulması için yol yordam gösterebileceğinizi ima ediyorsunuz...

Yol yordam öğretirim demiyorum. Yol yordam öğrenmek istiyorum diyorum. Böyle bir kıvrak zekaya yakın olup, ben de zengin olmak istiyorum. O nedenle senet alıp, onun ağacının dibinde gölgelenmek istiyorum. :D YTDe

4. Yani patronu sahtekar olmakla itham ediyor. Köşeyi dönmek için siz de onunla beraber iş tutmak istiyorsunuz, öyle mi?

ünal Guest
    Sahtekar direk hakaret olur. Uyanık diyorum. Evet ben onunla iş tutmak istiyorum. Ondan ders almak, öğrenmek istiyorum. Ben sıfıra yakınım ekonomik olarak. 500 milyon borçla böyle büyük işler yapabilen adamdan ders alırsam, borçsuz birisi olarak daha büyük işler yapabileceğime inanıyorum. Kendisine yakın olabilmek için hisse almaya çalışıyorum.. Sen Mesud olmuşsun ben de mesud olmak istiyorum.

6. Belki olursunuz...

ünal Guest
    Genpower Lojistik diye bir firma kurulmuş sanırım. Genpower ismini kullanmış guruptan bağımsız. Bu firmanın yetkilisi Alev KARA. Telefon numaraları Fabrikanın numaraları. Peki, bu bina hangi para ile yapıldı diye niye soran olmaz. Benim aldığım eve kredi harici koyduğum paraya nereden buldun deyip gelir vergisi tahakkuk eden Maliye bu adama niye bulaşmaz. Fabrikanın bir elemanı, kendisi maaşlı eleman, 2 yıldır 70 kişinin maaşını hesabından yatırır. Bu parayı sen nereden buldun diye niye sormazlar. Ha oda desin ki şu satışın parası hesabıma geldi ben de işçi ücretlerini yatırdım. Güzel. Peki normal akışı içinde şirket kayıtlarına girdi mi o para? Soran yok. Daha bir çok konu var. Bunları ciddi ciddi öğrenmek istiyorum. Ben de zengin olmak istiyorum. Sildiği bilançolardan acaba 11. ağır cezanın haberi var mı? Kırcıya bu jeneratörleri satmadığını ikrar ediyor. Buna acep yargı ne diyecek? Ben bilgilenmek, öğrenmek, zengin olmak, girişimci olmak istiyorum. Ben de iş adamı olacağım. Fabrikanın yanındaki helikopter pistini Müjdat bey hiç kullanamadı sanırım. Ben iş adamı olunca boynuz kulağı geçer misali, fabrikamın yanındaki helikopter pistini kullanacağım. Uçan iş adamı olacağım ben. Ben öğrenci olmak istiyorum. İlk tahsilimi Müjdat beyden yapacağım. Sonraki kısmını da, Prof Dursun Ali ALP den tamamlayacağım. Ama bana fırsat versinler.
    YETEDE :D

8.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Genpower Lojistik diye bir firma kurulmuş sanırım. Genpower ismini kullanmış guruptan bağımsız. Bu firmanın yetkilisi Alev KARA. Telefon numaraları Fabrikanın numaraları. Peki, bu bina hangi para ile yapıldı diye niye soran olmaz. Benim aldığım eve kredi harici koyduğum paraya nereden buldun deyip gelir vergisi tahakkuk eden Maliye bu adama niye bulaşmaz. Fabrikanın bir elemanı, kendisi maaşlı eleman, 2 yıldır 70 kişinin maaşını hesabından yatırır. Bu parayı sen nereden buldun diye niye sormazlar. Ha oda desin ki şu satışın parası hesabıma geldi ben de işçi ücretlerini yatırdım. Güzel. Peki normal akışı içinde şirket kayıtlarına girdi mi o para? Soran yok. Daha bir çok konu var. Bunları ciddi ciddi öğrenmek istiyorum. Ben de zengin olmak istiyorum. Sildiği bilançolardan acaba 11. ağır cezanın haberi var mı? Kırcıya bu jeneratörleri satmadığını ikrar ediyor. Buna acep yargı ne diyecek? Ben bilgilenmek, öğrenmek, zengin olmak, girişimci olmak istiyorum. Ben de iş adamı olacağım. Fabrikanın yanındaki helikopter pistini Müjdat bey hiç kullanamadı sanırım. Ben iş adamı olunca boynuz kulağı geçer misali, fabrikamın yanındaki helikopter pistini kullanacağım. Uçan iş adamı olacağım ben. Ben öğrenci olmak istiyorum. İlk tahsilimi Müjdat beyden yapacağım. Sonraki kısmını da, Prof Dursun Ali ALP den tamamlayacağım. Ama bana fırsat versinler.
    YETEDE :D
    ünal bey yazdıklarından anladığım şu,biraz araştırıyorsun karıştırıyorsun,şunu bir öğrenir,yazarsan sewinirim,benim artık genjeneratörle ilgili beklentim yok o bitti.gerçi burada,sn murat bey istinafa baş vurmuş dilekçe makbuzunu yayınladı,ama benim onda bir umut ve beklentim yok....ben sadece şunun peşindeyim,Gen yatırım holdingin tüzel kişiliği devam edecekmi ,,,genyatırım devam edecekse yeni kuracağı şirketler genyatırım bünyesinde olacaksa ,genpower jeneratör gitsin...ytd..

Sayfa 181/453 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •