Sayfa 181/259 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231 ... SonSon
Arama sonucu : 2070 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: KUYAS - Kuyumcukent Gayrımenkul

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Endex eski hesapça 114.500,bazı hisseler katlamış gitmiş,üstelik çoğunun içi boş hisseler,bizimki ise 2'ye demir atmış,2.03 diyor en fazla,5 yaptı,oda şeşkaza,neyse satacak değiliz şu anda yastık bankta beklesin bakalım
    Sn refaba;Bu hissenin sofrasına kürek ile oturdu iseniz,Sizin, doymadan kalkıp ,çıkıp gitmenizi bekliyor olabilirler...
    Benzerini megap ve tsgyo da yaşamıştınız..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,559
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sn refaba;Bu hissenin sofrasına kürek ile oturdu iseniz,Sizin, doymadan kalkıp ,çıkıp gitmenizi bekliyor olabilirler...
    Benzerini megap ve tsgyo da yaşamıştınız..
    Fazla lot olursa olacağı budur,resmen canımıza ot tıkadılar,namızsızlar devamlı görüyorlar kimde ne kadar lot olduğunu,inanınki satışa geçsem anında yükselir,bu hep böyle olmştur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,559
    DYO bu hissede zamanında milleti canından bezdirdi,şimdi 9.02 tavanda,bu hisseye yıllarca takıldım 5 sonrası peşini bıraktım,gelinen nokta bu şu an.

4. ***KUYAS*** KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.
    ( Tasarruf Sahiplerine Satış DuyurusuKAP ***KUYAS***

Açıklamalar

Şirket'imizin 100.000.000-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 54.437.596,32 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 45.562.403,68 TL nakit karşılığı Bedelli Sermaye Artırımı ile 100.000.000 TL'ye artırılmasına ilişkin olarak yeni pay alma haklarının kullanımı 16.09.2020 tarihinde başlayıp 30.09.2020 tarihinde sona ermiştir. Ortaklarımızın yeni pay alma haklarını kullanma süresi içinde kullanılmayan yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316.974,995 TL olup, kalan paylar 6.10.2020 -7.10.2020 tarihleri arasında 2 iş günü süreyle Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığıyla Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada, nominal bedelinde altında kalmamak kaydıyla Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa' da oluşacak fiyattan satışa sunulacaktır. Satışa sunulacak payların tamamının satışının 2 iş gününden önce tamamlanması durumunda satış sona erdirilecektir. Halka arz yoluyla satın alınan paylar, işlem tarihinden iki iş günü (T+2) sonra, takas işleminin Takasbank A.Ş. nezdinde gerçekleştirilmesini takiben, yatırımcıların MKK nezdindeki hesaplarına aktarılacaktır.
    Halka arz esaslarını içeren Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu ekte bilginize sunulmuştur. Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu' na, Şirketimizin www.kuyas.com.tr ve aracı kuruluşumuz Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'nin www.denizyatirim.com internet adreslerinden de ulaşılması mümkündür.
    Yeni pay alma haklarının kullanılması ve kalan payların halka arz edilerek satılması sonrasında satılmayan kısım için satın alma taahhüdünde bulunulmamıştır. Bu nedenle satılamayan paylar, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 25.1(a) maddesi uyarınca satış süresinin sona ermesini takiben 6 iş günü içinde iptal edilecektir.
    Pay sahiplerine ve kamuoyuna duyurulur.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/877868

BIST

5. Pay Piyasasında Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi
    İlgili Şirketler.[KUYAS]

Açıklamalar
    Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında KUYAS.E paylarında 22/09/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 06/10/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
    Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,559
    Miktar azda değil,zaten bekleniyordu, demek onun yüzündenmiş bu baskı,sen R'yi indirirsen 0.80'e olacağı budur,tahminen bunlarda satılmayacak,sanırım bir müddet yataya sarar artık tabiki çok aşağıya inmezse,bu zamanda borsa işi sakat,çünkü ky'ın sırtından kazanmak istiyorlar,önceden faizler düşüktü,şimdi ounun 2 misli nereden bulacaklar parayı...Atlas hala dökülüyor iyi bedelli yapamadığı için,bununda olacağı onun gibidir,neyse inşallah ben yanılırım...ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Miktar azda değil,zaten bekleniyordu, demek onun yüzündenmiş bu baskı,sen R'yi indirirsen 0.80'e olacağı budur,tahminen bunlarda satılmayacak,sanırım bir müddet yataya sarar artık tabiki çok aşağıya inmezse,bu zamanda borsa işi sakat,çünkü ky'ın sırtından kazanmak istiyorlar,önceden faizler düşüktü,şimdi ounun 2 misli nereden bulacaklar parayı...Atlas hala dökülüyor iyi bedelli yapamadığı için,bununda olacağı onun gibidir,neyse inşallah ben yanılırım...ytd.
    Satilamayan miktar,Bir daire parası kadar 317 bin TL...Al o lotlari da kurtar adamları bu dertten..😀

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,559
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Satilamayan miktar,Bir daire parası kadar 317 bin TL...Al o lotlari da kurtar adamları bu dertten..��
    Etiye girdim R alarak,bide onda deneyeyim şansımı,4.37 kapattı,4'e kadar aldım,3.70 küsürati göremedim,zaten vermezdi anlık oldu,maliyet 4.50,birleşmesi 2.90,E 3.20,bu hissede karda sayılırım,E ve R'de iyi kaldırdım,ama bunun 4/1 kadar,R 5 göstermişti bir ara,ama ben 5.75 aldım 6 olunca postaladım bunda akıllandığım için,peşi malum 3.70,neyse 4.50 maliyette fena değil,çünkü %220 bedellisi var,bu hisseye dikkat derim,buna benzemiyor,karar senin...Bizim bu hissede R satışta,1 tl satışı olsa E karşılığı 2.20 yapıyor,bilmem E oraya çıkarmı,sanırım yarından sonra tahta hareketli geçecek gibi,zaten çok direndi bu seviyelerden,bana göre şu an ucuz gibi,2.50 yapması zor değil...ytd.

Sayfa 181/259 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •