Sayfa 181/946 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Hakuna matata Yazıyı Oku
    Bu arada 1.03 le aranızdayım hepinize bol kazançlar ben pek sık yazmam arkanıza yaslanın iyi seyirler yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum tektu only you (sadece sen) bu arada gyo bedelsizi eski arkadaşlara hayırlı olsun biz faydalanamıyoruz sağlık olsun hayırlı günler ve kazançlar herşey gönlümüzce olsun ytd
    Sizde faydalanabilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Sizde faydalanabilirsiniz.
    Sayın erdka şart şurt koymazsa geriye dönük şu tarihte elinde bulunduran diye belki dediğiniz olabilir belki

3. Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Buda toplam lot

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Hakuna matata Yazıyı Oku
    Bu arada 1.03 le aranızdayım hepinize bol kazançlar ben pek sık yazmam arkanıza yaslanın iyi seyirler yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum tektu only you (sadece sen) bu arada gyo bedelsizi eski arkadaşlara hayırlı olsun biz faydalanamıyoruz sağlık olsun hayırlı günler ve kazançlar herşey gönlümüzce olsun ytd
    size de bol kazançlar, hoşgeldiniz

7.  Alıntı Originally Posted by hceylan Yazıyı Oku
    size de bol kazançlar, hoşgeldiniz
    Teşekkürler üstat sizede hepimize Allah herkesin gönlüne göre versin olduğu kadar olmadığı kader derler ben hiç anlamam teknik taktik ezbere yatırımcıyım alırım düşerse çıkana kadar beklerim çıkarsa satar çıkarım sadece şirket haberlerine bakarım burada yazanın çizenin görüşüne göre hisse alıp satmam sonuçta kaybetmekte var kazanmakta dediğim gibi benim alış satışım tamamen duygusal ama uzun süredir takip ediyorum yukarıya birkere hareket etti hisse kakettiği yerde değil endeks 120 bin oldu bu biri zor gördü ha 1.50 oldu ama bu hisse için güzel Haberler yeni yeni gelmeye başladı inşallah iyi yerlere gelir ytd

Sayfa 181/946 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •