Sayfa 181/335 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 2678 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1.  Alıntı Originally Posted by Black Dragon Yazıyı Oku
    Dediğim pdf i buldum yeniden koyuyorum. Herhade herdaireyi 100.000 liradan satıcaz demiyorlar. Birde bu hesaplama 2016 10. ayda yapılmış. /uploads/2016/10/ Bugünkü kurlar ve fiyatlar ile yeniden düzenlenecektir sanırım. Araziyi 150 milyon gibi bir rakama okutsalar o bile yeter bana göre.
    https://pamirsoyuer.com.tr/wp-conten...im_dosyasi.pdf
    Parseller Ticaret (%50), Parsel 1
    FAZ 1
    Arsa Alanı
    Satılabilir Alan
    Toplam İnşaat Alanı
    60.561 m2
    85.499 m2
    96.186 m2
    Parseller
    Ticaret (%50),
    Parsel 2, Parsel 3, Parsel 4
    FAZ 2
    Arsa Alanı
    Satılabilir Alan
    Toplam İnşaat Alanı
    54.500 m2
    78.480 m2
    88.290 m2
    Parseller Parsel 5, Parsel 6, Parsel 7
    FAZ 3
    Arsa Alanı
    Satılabilir Alan
    Tahmini Konut Adedi
    Toplam İnşaat Alanı
    149.293 m2
    211.565 m2
    1.500 Ad.
    238.010 m2
    217.944 m² brüt arsa alanı
    149.293 m² net arsa alanı
    176.304 m² emsale dahil
    net inşaat alanı
    14.235 m²
    kiralanabilir ticaret alanı
    Toplam 211.565 m²
    satılabilir konut alanı
    Konuta olan talebin yüksek
    olduğu Söke bölgesinde
    yatırım fırsatı
    3 faz
    Yaklaşık 1.500
    konut birimi
    Yıllık ortalama
    1.700 - 2.000 adet
    konut satışı
    Toplam beklenen gelir
    584 millyon TL

burada kaç faz ve kaç metre alan var söktaşın alanı ne kadar
    ayrıntılara iyi bak söktaşın alanı üçte 1 den az gibi

1.6o nereden alırsınız

2.  Alıntı Originally Posted by Fibon@cci Yazıyı Oku
    Ky ile resmen t.şş.k geçiyorlar! Bence bu hisseyi canlı takip etmeyin tek dertleri uzun vade ky yi döküp hisseyi götürmek! Yoksa " neymiş efendim bu kadar daireyle borç kapanmaz" şuymuş buymuş hep bilincli algı çalışması. Benim gibi çok önceden alıp 2 yılı aşkındır bekliyorsanız bırakın ne halleri varsa görsünler!
    Al satla 1.84 maliyetli hisselerimi 2.5 larda vermedim 1.2 lerdede. 2 senedir bekliyorum bende. 2 sene bekledik 2 daha bekleriz Sorun yok. Ya bunlar bu kurlar ile anahtarı bankalara teslim edecek bankalarda icradan şirketi satacak yada gayrimenkulleri şirketleri değerlendirip borcu kapatacak.
    Kürşat ve 40 çerisi başkaldırıyor ise çine ve esarete senin neyin eksik...

3.  Alıntı Originally Posted by sard68 Yazıyı Oku

burada kaç faz ve kaç metre alan var söktaşın alanı ne kadar
    ayrıntılara iyi bak söktaşın alanı üçte 1 den az gibi
    işn garibi şu ki adamlar biz buraya 500 daire dikecezmi demişler. Yoksa arsanın şu kadarına ticaret alanı, şu kadarına konut alanımı yapacaz demişler. Konutların ve işyeri (otel/avm) gibi gayrimenkullerin 2016 daki fiyatları ile karşılaştırmalı gelir tablosu hesaplayıp 584 milyon gelir bekliyoruz diye yazmışlarmı. Daha sökyaşın payı 3 te 1 filan
    Kürşat ve 40 çerisi başkaldırıyor ise çine ve esarete senin neyin eksik...

4.  Alıntı Originally Posted by Black Dragon Yazıyı Oku
    işn garibi şu ki adamlar biz buraya 500 daire dikecezmi demişler. Yoksa arsanın şu kadarına ticaret alanı, şu kadarına konut alanımı yapacaz demişler. Konutların ve işyeri (otel/avm) gibi gayrimenkullerin 2016 daki fiyatları ile karşılaştırmalı gelir tablosu hesaplayıp 584 milyon gelir bekliyoruz diye yazmışlarmı. Daha sökyaşın payı 3 te 1 filan
    3 te birin payının yarısı 100 milyon eder
    soktaşa en fazla verecekleri bedel.
    eğer adam 1,6 a kadar vere biliyor ise bu işte bir gariplik var
    kağıdın 3 gün en az yükselmesi gereki yarından itibaren ve yolculuk 4 tl en azı
    sence

5. Merhaba kapanıştan aldım ama yarın ne olur bilen varsa yardımcı olur mu bilgi verebilir misiniz

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 1.60 kadar verdiği falan yok... Kağıt toplu altta alıcı yok yukaridaysa kendisi mali verirse mal var!!! Ort. Alışın 1.76 olduğu hissede 1.60 kapatmanın tek amacı yeni atlayacaklari urkutup elinde benim gibi mali olanları al sata yönlendirip malını tokatlamaktan başka birşey değil. Şu şu kadar eder bu bu kadar hepsi uydurma işler. Okant-baymd-ihmad-ihlgm dortgeninde şuan sktasin ki kadar ederi olan bişey yoktu ki o başlangıçta ortaya konan maden hikayesi bile yalan oldu ama hissedekilerin elinden mali almak için 3 yıl bekletip , ky nin satmayacagini anlayınca " gelinen süreçte okant tekstilin eski yönetimiyle olan anlaşmazlıklar ve devam eden davalar sebebiyle birleşmeden vazgeçme işlemleri değerlendirilmektedir" denilip millette 0.80 den sattirdiklari malları toplayıp 20 gün sonra " tüm davalarimizdan feragat ettik, birleşmeye devam ediyoruz " dediler ve hisse 11 lira oldu. Eee ne oldu çok mu maden çıkardılar hayır aksine kapatıp gayrimenkul e çevirdiler.... Yani işin özü: burada yok şu kadar ediyor bu kadara satılır falan hikaye... Ortada çok sağlam bir hikaye var ve bence de film yeni başlıyor... Arada korku filmine sarıp köprüden de atabilir maskeli soygunculara bezenip rol de değiştirebilirler!!! Ama ne olursa olsun bugünkü hareketler bile bunu açık açık ortaya koydu!!! Daha durun bakalım bu ihale tarihi ihale şartnamesi çıksın bakalım kim ne istiyor...

7. Yarın ne olur sizce

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Fibon@cci Yazıyı Oku
    1.60 kadar verdiği falan yok... Kağıt toplu altta alıcı yok yukaridaysa kendisi mali verirse mal var!!! Ort. Alışın 1.76 olduğu hissede 1.60 kapatmanın tek amacı yeni atlayacaklari urkutup elinde benim gibi mali olanları al sata yönlendirip malını tokatlamaktan başka birşey değil. Şu şu kadar eder bu bu kadar hepsi uydurma işler. Okant-baymd-ihmad-ihlgm dortgeninde şuan sktasin ki kadar ederi olan bişey yoktu ki o başlangıçta ortaya konan maden hikayesi bile yalan oldu ama hissedekilerin elinden mali almak için 3 yıl bekletip , ky nin satmayacagini anlayınca " gelinen süreçte okant tekstilin eski yönetimiyle olan anlaşmazlıklar ve devam eden davalar sebebiyle birleşmeden vazgeçme işlemleri değerlendirilmektedir" denilip millette 0.80 den sattirdiklari malları toplayıp 20 gün sonra " tüm davalarimizdan feragat ettik, birleşmeye devam ediyoruz " dediler ve hisse 11 lira oldu. Eee ne oldu çok mu maden çıkardılar hayır aksine kapatıp gayrimenkul e çevirdiler.... Yani işin özü: burada yok şu kadar ediyor bu kadara satılır falan hikaye... Ortada çok sağlam bir hikaye var ve bence de film yeni başlıyor... Arada korku filmine sarıp köprüden de atabilir maskeli soygunculara bezenip rol de değiştirebilirler!!! Ama ne olursa olsun bugünkü hareketler bile bunu açık açık ortaya koydu!!! Daha durun bakalım bu ihale tarihi ihale şartnamesi çıksın bakalım kim ne istiyor...
    diyorsun ki borsanın vizyondaaki yeni filmi soktaştır ve bakalım gişe rekorlarını zorlayacak mı

Sayfa 181/335 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •