vigamox, bende biliyorum iyi niyetli olduklarını ve sisteme uyduklarını. Yanlış anlamadım sen biraz ergensin galiba. yaşın genç olmalı anlamında.
hırsızlar başarılı oluyorsa, o ülkede temiz insan kalmaz, ayakta kalabilmek için herkes az yada çok hırsız olur.
Ben akp den bile nefret etmiyorum ki ülkeyi en az 30 yıl geri götürdüler ve daha geri götürecek temelleri attılar. Onlarda suçlu değil, sistemin ürünü. hepsini biliyorum, doktorların şu anki durumuda sistemin ürünü.
yazılarımı birinci sayfadan beri okuyanlar bilirler...
Kötü insan en fazla 100 kişiden 1 kişidir. %99 iyi insandır. Ama insanların yüzde yüzü zararlıdır.
Benim yaptığım karşılaşltığım sorunları dile getirmek. Aklıbaşında biri alır kullanır, sorunu elinden geliyorsa düzeltmeye katkı sağlar. Az gelişmiş ise akp gibi davranır. Sorunu sahiplenir, sorunu dile getireni düşman ilan eder ve savaşır.
O sağlıkçıya sinirlenmem gereksizdi, denk geldi. Sorunu anlamak yerine sahiplenmiş. Evi arabası elinden gidecek sanıyor, ilkel dürtülerine esir olmuş.
her neyse konuyu kapayayım ve açmayayım, uzatınca hoşuma gitmeyecek sert kelimeler yazıyorum...
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri