Bugün pazar, tatil günü, borsaya girmeyeyim dedim ama MB başganı sebebi ile girdik.
Borsaya girmeyincede maydonoz kızıyor. İstiyorki hep bilgi verip herkesi zengin edeyim.
Yaw kimin bana 3 kuruşluk faydası olduki ben herkesi zengin edeyim. Yazıyorsam keyif aldığımdan yoksa bi beklentim yok. Sizinde olmasın.
Zaten en büyük iyilikleri yapmışım. Herkes panik halde iken, eğer yeni krizler üretilmezse 90 bin altı bedava demişim, IMF ile anlaşma olmazsa 110 bin üstü eylüle kadar pahalı demişim, yetmemiş bu yıl 6 TL üzeri BU YIL USD için imkansız demişim. Söylediklerimede alım satımlarda bağlı kalmışım, yani lafta kalmamış.
Hepsindede krizler olmazsa demişim ve hepside tutmuş. Yeni üretilen krizlerle küçük ihlaller olmuş fakat kısa sürede söylediğim bantlara dönmüş.
Bundan daha büyük iyiliği profesyonellere para verseniz alamazsınız. jet fadıl dan alabilirsiniz onunla rekabet halindeyiz.
Daha ne diyeyim bilemiyorum, aklı olan yazdıklarımdan bu tahminleri çekip almış ve faydalanmıştır. Aklı olmayana her ay gidip kucağına bir çuval para koysan 3 ay sonra seni öldürmeye kalkar.
Yaşadım ben hep bunları...
VOB cu bile olsan, kısa değilde en azından orta vade oynuyorsan, 90 bine inerken kademeli alıp, 110 bine giderken kademeli satsaydın yine köşeydin. USD dede 6 ya giderken kademeli short alacaksın ve satmayacaksın çünki dip belli değil.
Kim yaptı bu iyiliği abicim, ağlamak istiyorum... gözlerimi doldurmaya çalışıyorum ama dolmuyor... Trajedinin hakkını gözlerimden alamıyorum...
Niye?
Alışığım da ondan... İnsanın ciğerine kadar inmişim, bilmediğim hiç bir şeyleri kalmamış. Kararımı vermişim insanoğlunu yaratırken Allah görevi şeytana vermiş... Sonra pişman olmuş ben ne yaptım demiş, bari keçileri ben yaratayım demiş ve numune olarak tek bir keçi yaratmış. Efsane dağ keçisi Ali Cemal'i.
İşte oda benim. Sağolun varolun, hepinizin çevresindeki güzel hatunları hararetle öper, yanaklarından mıncıklarım...
Dur yaw, nerelere girdik nazardan bahsedecektim...
Son düzenleme : alicemal; 07-07-2019 saat: 10:28.
Sebep: colored und fadıl
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri