Artan

112,20 10 13:55
127,60 10 13:55
171,60 10 15:27
221,10 10 15:26
11,44 10 15:25
Artan Hisseler

Azalan

33,34 -9.99 15:27
27,26 -9.97 15:27
17,26 -9.96 15:27
186,30 -9.43 15:28
45,78 -8.44 15:28
Azalan Hisseler

İşlem

7.764.490.057,75 15:28
6.322.847.589,45 15:27
6.274.157.314,95 15:28
5.320.185.594,12 15:28
4.910.870.015,50 15:27
Tüm Hisseler
Sayfa 181/301 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. Temmuz başında Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) mülakatına giren öğrenci mülakatta yaşadıklarını aynen şöyle anlatıyor: “Sonra bana ‘Fetullah Gülen münafık mıdır?’ diye sordular. Ben de başımı salladım. ‘Sesli söyler misin’ dediler, ‘Evet söylerim, onun ismini ağzıma almak istemiyorum, Fetullah Gülen bir münafıktır’ dedim. Sonra bana Temmuz’da bir olay oldu, ne oldu Temmuz’da diye sordular, ‘Bir darbe girişiminin olduğunu’ söyledim. Sonra bana dershanemi sordular. Ben de söyledim.” Arkadaşı da aynı dershaneye gitmesine rağmen o mülakatı geçerken ve ona bu soruların en ufağı sorulmazken, pilot olmak isteyen bu genç bu sorulara maruz kalıyor ve eleniyor..... Mayıs 2017 idi. 15 Temmuz darbesi olmasına rağmen, çok sayıda FETÖ’cü Harbiye’ye girmeyi başarmıştı. Ben de bunu haber yapmıştım. 30 kadar birebir örgütle temas halinde olan kişilerin Harbiye’ye AKP’li il ve ilçe başkanlarının referansıyla alındığını ortaya çıkarmıştım. Sonra bu 30 kadar öğrenci atıldı okullardan. Daha niceleri vardı kim bilir? https://www.veryansintv.com/jandarma...uklari-isyanda
    MSÜ'de mülakatları FETÖ-Sevicilerin yaptığı belli, bunları hala o görevde tutanlar kimdir acaba!

2. Şu an yaklaşık 238 dolar olan Türkiye’nin boru hatlarından aldığı Rus gazının ekimde 275 dolara yükselmesini, yükselişin ocak ayında devam etmesini bekleyen uzmanlar, spot fiyattan doğalgaz ve sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) alımlarıyla Türkiye’nin doğalgazda bin metreküpte ortalama maliyetinin vergiler ve iletim ile dağıtım gibi diğer maliyetler hariç 500 doları aşacağına işaret ediyor. - Sözcü -
    DoğalGaz bulduk faturalarımız yarıya inecek diye beklerken ikiye katlanan fiyatlarla tanıştıklarında mikrofonu Akapeli dayılara dayamalı, du bakali ne diyecekler! Bi de Lozan'ın gizli maddeleriyle kapatılmış petrol kuyularının açılmasını bekleyen dayılar var onlara da bir mikrofon dayamalı..

3. https://www.veryansintv.com/turkiyed...asvuru-yapildi

40 F16 ve 80 F16 modernizasyon kiti talep edilmiş ABD’den...

F35’leri vermeyen ABD bunları verir mi?

Verir ama Recep Tayyip Erdoğan’a değil...

O halde bu teklif niye?

Anlayan anladı...

4. Bizim jeymis bond

Pantolon olmadı gömlek ver abi

Anlamış...

Birisi çıkıp

O jeymis bond ise ben de Cebrail Aleyhselam’ım

Derse

ben dahil kaç kişi inanır?

))))

5. Bağzı yurttaşlarımız geliyorlar Forumlara haber aktarıyorlar iyi de yapıyorlar ama bu haberle ilgili kendi yorumlarını da eklemeleri gerekiyor eklemiyorlar.. O zaman Forum haber ajansı olmuş oluyor ki olmamalı..

6. Forumda "HDP, PKK'dır halk düşmanıdır Kürdistan için katliamlar yapmıştır varlığı anayasaya aykırıdır kapatılmalıdır.." EVET/HAYIR konulu bir anket yapılması çok yararlı olur..

7. ...

Beyoğlunda bir lokanta var.

Bir Kuzey Afrika ülkesinin adını taşır.

Sahibi Osman Kavala’dır.

Meşhurdur.

Yabancılarla burada buluşurdu.

Etki ajanlarıyla burada bir araya gelirdi.

Sık sık yemeklerin ve toplantıların yapıldığı adrestir.

15 Temmuzda Büyükada’da olan,

Amerikalıların da uğrak yeridir.

Görüşmelerin yapıldığı mekanlardan biridir.

HDP için de önemlidir.

Partinin kuruluşunda son kararın verildiği yer denebilir.

İsim babasının da Kavala olduğu söylenir.

Bir anlamda “merkez üs” görevi görür.

...

...

Devlet Bey sahibini doğrudan muhatap almadı.

‘Bölücü Kebabçı’ diye andı.

Ama olayı bilmeyenler saçmalamaya başladı.

Buna bazı MHP’liler de dahil.

AKŞENER’İN TAVRI DİKKAT ÇEKİCİ.

AKŞENER, KAVALA’NIN AKRABASI, KUZEN SAYILIRLAR.

Aslında Devlet Beyin kimi kastettiğini anlamıştır.

Ama bilmeze yattı.

Kebapçıları üstüne sürdü.

...

https://www.aydinlik.com.tr/koseyazi...isi-kim-260199

///////

Pasta cilacılara gelsin...

Not: Böyle bir başlığın açılmasına vesile olduğum için bahtiyarım. Sağol objektif... Bu sayede robotların paylaşımları arasında hazineler arada kaynayıp yok olabilemiyor... ))))

8. M.Yuva, Atatürk'ün Arabların içişlerine karışmamakla ilgili siyasetini bırakan Menderes ile başlayan Suriye'de yanlışlarımızın aynen RTE ile yinelendiğini unutkanlara bir kez daha anımsatmış;
    ABD, İsrail ve İngiltere için Suriye’yi işgal etmeye hazırlanan Menderes’in Sovyet Rusya’nın müdahalesiyle geri adım attığını öğrenemediniz mi? O tarihte Menderes’i yarı yolda bırakıp Moskova ile anlaşan İngiltere ve ABD’nin bugünde Suriye sahasında ABD’nin Türkiye yerine (sevdiği için değil mecbur olduğu için) Rusya’yı tercihe edeceğini göremiyor musunuz? ABD’ye karşı direnmenin ona teslim olmaktan daha karlı olduğu gerçeği Kalın aklın umurunda olmayabilir ama Türk Milletini bu akla kurban etme hakkını nereden alıyorsunuz? - Mehmet Yuva - Aydınlık

Sayfa 181/301 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •