Sayfa 181/495 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. ekonomi profösörü açıklamış..uzun uzun anlatmış..
    %98 in ön koşulu %95 dir..
    ortaklıktan çıkarmanın ön koşulu, satım hakkı kullandırmaktır..
    bunlar bağımsız değil diyor..sadece tebliğde 2 farklı fiyat alınmış, aslında tek fiyat olmalı diyor..
    tebliği açıklamış adam..
    hala yok balık,yok bilmem ne..
    mevzuatı uygulayacaksa bal gibi %98 e ulaşacak..yoksa bir yere kaçamaz..
    3 ay öncede bunu yazdım hala da yazıyorum..

2. balıkadam daha 2-3 ay evvel burdaydı..ben 2 yıldır burdayım..burda 3-5 yıllık yatırımcı var..herkes senin gibi 2 aylık değil..beni dinlemiyor, herkes durumuna göre davranıyor..30 tl maliyeti olan adam balık çıktığında 23 den mi satacak..
    heralde satmayacak..
    oyun kuranlar inşallah amacına ulaşamazlar..

Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Karaduman öyle deme balıkadam ve zor zamanında bizi uyardım uyardı
    Onlaarin sözünü dinleseydim şu an 10 bin TL kardaydim
    Dinlemedim 7 bin TL zarardayim.
    Adamlar uyardı onları dinleyen kar etti
    Herşey ortada yalanmi söyleyelim
    Şimdi ise alan alsın zarar etmez cok az zarar olur ama kar edermi onun garantisi yok diyorlar
    Ne diyelim simdi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

IZOCM - İzocam

Sn karaduman; Sizi ikna etmek mümkün degil , yazdıklarınızın çoğunda hatalı Bilgi verdiğiniz şeklinde sizi uyarım ama devam ettiniz sonrada ceza almanızda sucu bize atmışsınız onlarida okudum . Bir kez daha yazayım başınız ağrıyacak seyler yazıyorsunuz bilmiyorum farkında misiniz bu yüzden uyarı ve ceza alıyorsunuz ve hala devam ediyorsunuz . Şirketi usulsüzlük yapmakla tebliğ dışına çıkmakta aykırı isler yapmakla suçluyorsunuz ve açıklamalarınız yanlış ve ısrar ediyorsunuz , sizinle karşılıklı bir tartışmaya girneyecegim sadece hissedarı olduğum ve bu yaşanan durumu çok iyi bir yere analiz ettirdiğimden dolayı burada yazıyorum . Ayrıca baksanıza arkadaşlar sabahtan beri sizi ikna edememişler sayfalarca yazı var hala ayni yerdesiniz . Sadece %98 ile şirketin ortaklıkta çıkarma hakkının olduğu açık ve nettir . Buna siz dilediğinizi söyleyebilirsiniz ama 2+2 4 kadar net bu durum . Hala şirketin verdiği bilginin yanlış olduğunu söylüyordunuz ve Maalesef kafa bulandıran yazılarınız var , isyanınız şirketin teklif ettiği fiyat vs bunda haklı olabilirsiniz ama şirket , Spk bunların usulsüzlük yaptığını yada usulsüzlüğe onay verdiğini söylemek hem yanlış Bilgi vermek hemde suç teşkil eder . Bu hisse ve bu süreçle ilgili çok detaylı Bilgi aldım çok yerden bu yüzden %98 ile ortaklıktan çıkarma hakkının olduğunu açıkça söyleyebilirim ki buna gerek bile yok tebliğ çok açık yazıyor adamların da amaci bu zaten . Kottan çıkma amacina aykırı sizin düşünceniz .. Diger taraftan %98’e ulaşamadığını var sayarsam da ben asla kot disi ortak olarak kalmak istemem, borsada aktif olan kimsede kot disi ortak olarak kalmak istemez onlarda bunu bilerek bu rakama ulaşıp herkesi ortaklıktan çıkarıp yollarına devam etmek istiyorlar .

Herneyse yukarıda dediğim gibi bunları bu hisse ile ilgim sebebiyle yazıyorum yoksa kimseyle karşılıklı tartışmaya girmem sadece içinizden geleni degil yasal mevzuata göre konusun ve suç teşkil edecek şeylerden uzak durum .

Herkese iyi akşamlar .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. benim asıl soruma cevap alamadım ama..
    kottan çıkma haberi geldiği günden önceki 30 günlük fiyatta baskı var mı yok mu..yok derseniz 10 yıllık grafiği açın bakın..en dip fiyatından ve en düşük fiyatta iken başvuru oldu mu olmadı mı..
    hala yok diyorsanız..ben artık yazmayacam..ceza vermeyin ama..silin beni..yasaklayın..

5. ben bunu cimere yazdım..spk ya yazdım.bakanlıklara yazdım..
    olayın ikna ile alakası yok..
    tebliğ var..
    yorumlanması var..
    10 yılın en dip noktasından başvuru var..
    ve bunu onaylayan SPK var..
    herşey güzel yolunda ben hatalıyım yani..

6. Aynen sayın Medwig in söylediklerine katılıyorum. Borsada aktif olarak bulunan bir yatırımcı yıllar boyunca borsada olmayan bir şirkete ortak olmak istemez bencede.

Aynı durum şirket içinde gecerli. Borsada islem görmeyen bir şirket bir sürü küçük ortakla uğraşmak istemez.

Bu sebeplerden dolayı şirketten veya elinde yüklü hisse olan yatırımcılardan sürpriz bir hareket gelebilir.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ben isterim balıkadam..sen isteme..başkası adına da karar verme..yönlendirme yapma..

Hacı Maho sirket aslında pay alımı sonrası SPK denetimden çıkması lazım ama çıkamıyor sebebi bu
    Birçok madde var bizim bildigimiz bilmediğimiz
    SPK istese burada 50 TL cikarirdi şirkette işlemi yapar geçerdi
    Ama SPK türk yatirimcisini yabancılara gaspettirdi her zamanki gibi
    Bu madde yuzuunden spk denetiminden çıkamayız haci Maho
    Borsa disiinda ky dik durursa ben bunlari görürüm
    Hadi insAllah borsa disiina çıksın bu fiyattan vermesin kimse o zaman görürüm

Ortak Sayısı Nedeniyle Payları Halka Arz Olunmuş Sayılan Ortaklıklar

Ortak sayısı nedeniyle payları halka arz olunmuş sayılan ortaklıklar

MADDE 34*–*(1) Pay sahibi sayısı beş yüzü aşan ortaklıkların payları halka arz olunmuş sayılır ve bu ortaklıklar Kanun hükümlerine tabi olurlar.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 181/495 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •