Artan

203,50 10 18:10
2,75 10 18:10
14,74 10 18:10
8,80 10 18:10
2.321,00 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,13 -10 18:10
8,67 -9.97 18:10
108,90 -9.55 18:10
3,64 -7.38 18:10
134,40 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.062.594.753,00 18:10
7.179.216.574,00 18:10
6.524.217.020,05 18:10
6.316.388.859,62 18:10
5.581.825.986,86 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 181/948 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Viop - XV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Asyaya bir şey olmaz siz dötü kollayın, yahu herifler hayvan gibi ürediler binlerce yıldır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Güney Kore bugün 105 yeni vaka bildirdi - Toplam vaka: 9.583 - Ölüm 152

Güney Kore, Nisan ayının başında okul açmayı veya ertelemeyi önümüzdeki hafta başında duyurmayı planlıyor

https://twitter.com/AndyBiotech/stat...70047963897867

G.Kore'de durum pek iyi sayılmaz.
    Okullar kapalı,hayat pek normal akışında ilerlemiyor.

İsrail basını: Merkel, İsrail'in solunum cihazı talebini reddetti https://sptnkne.ws/BQPz

4. son olarak hadi oldu diyelim cindeki rakamlar dogru ..

o zaman ilginc olan su : ocakta ilk vaka tespiti ve asyada virusun nufusa gore yayilma hizi cok yavas . ocakayinda ilk vakalarin tespit edildigi asya ulkelerinde suan vaka sayisi yok denecek kadar az ., tayland japonya vs vs bu ulkelerde abartili onemler alinmadi . o zaman akla gelen soru su virus batiya geldiginde gecirdigi mutasyonlardan dolayi yayilma hizi 0 noktasina gore 10 20 kat daha fazlami artti . sayet boyle ise o zaman icinde bulundugumuz durum daha kotu ..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    son olarak hadi oldu diyelim cindeki rakamlar dogru ..

o zaman ilginc olan su : ocakta ilk vaka tespiti ve asyada virusun nufusa gore yayilma hizi cok yavas . ocakayinda ilk vakalarin tespit edildigi asya ulkelerinde suan vaka sayisi yok denecek kadar az ., tayland japonya vs vs bu ulkelerde abartili onemler alinmadi . o zaman akla gelen soru su virus batiya geldiginde gecirdigi mutasyonlardan dolayi yayilma hizi 0 noktasina gore 10 20 kat daha fazlami artti . sayet boyle ise o zaman icinde bulundugumuz durum daha kotu ..
    Ben şu ana kadar,İtalya ve İspanya dışındaki birçok ülkenin,özellikle otoriter rejimlerin, vaka sayısını,hafif veya ağır şekilde sansürleyerek verdiğini düşünüyorum,dediğiniz gibi,çok katı tedbirlerde alınsa Çin içerisine kuluçka döneminde yolculuk eden milyonlarca Wuhan lının,Çin in diğer eyaletlerine yoğun bir şekilde hastalık bulaştırmamış olması pek akla uygun gelmiyor.

6. Bu olay 14 ekim 1998 de kıtalar arası bir uçuş esnasında gerçekleşmiş.

"Bir kadın, uçakta zenci bir adamın yanında oturuyordu. Durumdan rahatsızlığını belli edercesine, hostesten başka bir yer bulmasını istedi, zira öylesine antipatik birinin yanında oturamazdı.

Hostes, tüm uçağın dolu olduğunu fakat birinci sınıfta yer olup olmadığına bakacağını söyledi. Diğer yolcular şaşkınlık ve tiksintiyle olayı izliyorlardı, bu kadının sadece terbiyesizliğine değil, bir de birinci sınıfta yolculuğu devam edeceğine şahit oluyorlardı.

Zavallı adamcağız çok kötü bir durumda olmasına rağmen cevap vermemeyi tercih etti. Bu yüksek tansiyondaki durumda kadın, birinci sınıfta ve o adamdan uzak uçabileceğinden tatmin olmuş, hostesin dönmesini bekliyordu
    .
    Birkaç dakika sonra geri gelen hostes, kadına: "Çok özür dilerim geciktim.Birinci sınıfta bir yer buldum… Bu yeri bulmak biraz zamanımı aldı, sonra yer değişikliği için pilottan izin almam gerekiyordu. 'Hiç kimse sorun yaratan bir diğerinin yanında oturmak mecburiyetinde tutulamaz' dedi ve bu izni verdi." Diğer yolcular kulaklarına inanamıyorlardı, bu esnada kadın da bir zafer kazanmış gibi yerinden kalkmaya hazırlandı.

Aynı anda hostes, oturmakta olan zenciye dönerek: "Beyefendi, sizi uçağın birinci sınıfındaki yeni yerinize götürmem için beni takip eder misiniz lütfen? Seyahat firmamız adına kaptan pilotumuz sizden böyle nahoş bir olay yaratan kimsenin yanında oturmak mecburiyetinde bırakıldığınız için çok özür diliyor." Tüm yolcular hep birlikte, bu olayı iyi bir biçimde sonuçlandıran uçak personelini alkışlayarak tebrik ettiler.

O yıl, kaptan pilot ve hostes uçaktaki davranışlarından dolayı ödüllendirildiler. Aşağıdaki mesaj, tüm ofislere personelin görebileceği bir biçimde iletildi: "İnsanlar onlara ne söylediğinizi unutabilirler. İnsanlar onlara ne yaptığınızı da unutabilirler.

Ama insanlar, onlara kendilerini nasıl hissettirdiğinizi asla unutmazlar.

Burada üzülerek okuyorum. Başka toplumlara, başka ülkelerde yaşayanlara, inananlara hakaretler. Yazık yazık.

Rengi, ırkı, cinsi, yaşam tarzımı, inancı farklı olsa da insanlar birbirine saygı duymalı.

7.  Alıntı Originally Posted by dovs06 Yazıyı Oku
    Covid 19 grip degil ve ateşle tespit edilen birşey değil yayılma hızı çok fazla olan bir virüs.Ateş olmadığı halde solunumu ve akciğerleri ileri derecede etkileyen lanet bi virüs hemde.Yayılması önlenirse yani yeni kisilere bulaşmaz ve daha önce bulaşmış kişiler izole edilirse daha güçlü tedavi yöntemleri bulunduğunda yaşamın normallestigi günlere döneceğiz inşallah.
    Butun dunyayi karantinaya alip izole etsek bile karantina kaldirildiktan sonra virus tasiyan tek bir kisi dahi 3-4 ay icinde virusu butun dunyaya tekrar yayabilir.

Hukumetler halklardan cekindikleri icin bir kac ay bu yasaklari devam ettirirler. Ama halk yuksek olum oranlarina alistiktan sonra bu yasaklarin cogu ilerde kaldirilacak.

Dunya ve Turkiye ekonmisi 2 aydan fazla bu izolasyona dayanamaz.

Belkide dogal seleksiyon tek cozum olacak.

cunku bu sekilde virus 6 ayda bitebilir diyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Acaba açiklanan 1.vakadan çok önce ülkemizde zaten corona var miydi?
    Vardır, misal ben aralık ayında aynı belirtilerle gecirdim, şimdi ara ara kuru bir öksürük kaldı........

Sayfa 181/948 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •