Originally Posted by Blueberry TTE +%5,08 ile zirveden devam ediyor. AFT nasdaq teknoloji +%2,41 ile takipte. bu oranlar sizin bekledğiniz tahmin ettiğiniz oranlarmı?
Originally Posted by harunlu bu oranlar sizin bekledğiniz tahmin ettiğiniz oranlarmı? Hocam ben nasıl uydurayım. Investing'e bist teknoloji endeksi yazın. Yine inveting'e nasdaq teknoloji yazın bulursunuz.
Originally Posted by Blueberry Hocam ben nasıl uydurayım. Investing'e bist teknoloji endeksi yazın. Yine inveting'e nasdaq teknoloji yazın bulursunuz. uydurdun demiyorum öğrenmeye çalışıyorum. Tte mesela içinde 10.53 TPP barındırıyor
BİST teknoloji ağırlık sınırlamalı endeksi +%5,48 ile kapandı. Nasdaq teknoloji endeksi +%2,82 anlık. TTE ve AFT için önemli endeksler...
Originally Posted by harunlu uydurdun demiyorum öğrenmeye çalışıyorum. Tte mesela içinde 10.53 TPP barındırıyor Hocam eğer pay satan olursa ordan düşecekler parayı yoksa hisse satmak zorunda kalırlar. Mecburi yani.
Originally Posted by Blueberry Hocam eğer pay satan olursa ordan düşecekler parayı yoksa hisse satmak zorunda kalırlar. Mecburi yani. anladım sğl..yarın satış verebilirim belki TTE ye eğer teknoloji endeksi artılarda olursa
Konuya huzur kalite gelmiş.
Originally Posted by OKTAY Konuya huzur kalite gelmiş. Valla aynen öyle o iki tip yüzünden bu forum bir çok değerli insanı kaybetti.
Forum Rules
Yer İmleri