Moskova Borsası, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatması nedeniyle işlemlerini durdurdu
Moskova Borsası, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatması nedeniyle işlemlerini durdurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dışişleri Bakanlığı: Ukrayna hava sahası halen kapalıdır. Mevcut aşamada evlerinizde veya güvenli bir yerde kalmanızı, seyahatten kaçınmanızı rica ediyoruz. Ülkeden ayrılmak isteyenler için gerekli destek ve yönlendirme sağlanacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Almanya Ekonomi Bakanı: Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının Rusya için ağır siyasi ve ekonomik sonuçları olacak
kağıtta olanlar panik etmesinler keyf almaya baksın
bir halt olacağı yok.
Aslında hükümetin eline yanlıştan dönüp ortodoks politikalara dönüş yapmak için iyi bir fırsat geçti. "Ne yapalım savaş çıktı" diyerek olması gereken adımları atabilir ama yapacaklarını sanmıyorum maalesef.
14'ü geçti diye görüyorum ben ekranda. Hakkımızda hayırlısı artık.
Yer İmleri