Sayfa 181/610 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 4874 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Arkadaşlar günaydın Özak Bist 100 ne zaman geçecek

2. Algyo hisse geri alım açıkladı Sakura, hisse %7 primle açtı.
    Bol kazançlar, kaç gündür sırtı yerden kalkmadı gitti, bugün az bir kıprşsa artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Niksarlı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar günaydın Özak Bist 100 ne zaman geçecek
    Haziran ayında Bist 100'e yedek olarak girmişti, normalde değişikliklerin tarihi olarak 1 Ekim biliyorum, girerse o zaman girer, nerden çıktı muhabet anlamadım.

Bu kadar varlığı olan bir şirket hangi endekste olsa fark etmez ki, daha çok geçmedi Bodrum'da 345 dönüm denize sıfır arsa kendi mülkiyetine geçti, tam bir yarım ada, diğer mülkleri zaten müthiş, 100'e girmiş, 50'ye girmiş ne fark eder, yabancı gelse de, gelmese de umurunda olmaz.

https://www.ozakgyo.com/proje-detay/bodrum-akyarlar
    Son düzenleme : bawer; 31-08-2022 saat: 11:31.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Haziran ayında Bist 100'e yedek olarak girmişti, normalde değişikliklerin tarihi olarak 1 Ekim biliyorum, girerse o zaman girer, nerden çıktı muhabet anlamadım.

Bu kadar varlığı olan bir şirket hangi endekste olsa fark etmez ki, daha çok geçmedi Bodrum'da 345 dönüm denize sıfır arsa kendi mülkiyetine geçti, tam bir yarım ada, diğer mülkleri zaten müthiş, 100'e girmiş, 50'ye girmiş ne fark eder, yabancı gelse de, gelmese de umurunda olmaz.

https://www.ozakgyo.com/proje-detay/bodrum-akyarlar
    Bu hacimle bunu BIST 100 alırlarsa bilin ki milleti öpecekler..!!!

Mahalle bakkalı bundan fazla işlem yapıyordur kesin..;-))

Baskılamak için ne b.o.k yiyeceklerini şaşırdılar hırsız i.p.n.e.l e.r..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

5. Aynen, çok boş bırakmışlar tahtayı, bazen alım ile satım arası 5-10 kademe oluyor, acilen hacim artmalı, köşeler tutulmalı yoksa nah girer, çok mal koymak istemiyor, endeksteki ralliden kaynaklı yeni bonkörler ortaya çıktı, ne olur ne olmaz diye boş bırkıyor olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynen, çok boş bırakmışlar tahtayı, bazen alım ile satım arası 5-10 kademe oluyor, acilen hacim artmalı, köşeler tutulmalı yoksa nah girer, çok mal koymak istemiyor, endeksteki ralliden kaynaklı yeni bonkörler ortaya çıktı, ne olur ne olmaz diye boş bırkıyor olabilir.
    Adam hem kel hem de fodul..;-))

Ne demiş atalarımız, g.ö.t.ü yere yakın olandan uzak duracaksın..!!!

Adam bu malı toplamak için 9 yıldır tahtayı p.i.ç ediyor, koyarmı milyon milyon lotu tahtaya, 200-300 bin lotla milyonluk işlem varmış gibi göstermeye çalışıyor, tabi yersen..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

7. Bak sen şunaaa,[emoji16][emoji16][emoji16] Devrede kestirirmiş... Bu balık kokuyor, leşşşş[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

8. Hisseyi yine devre keseciye muhatap bıraktınız ya, helal olsun der başka da bir şey demiyorum.

Sayfa 181/610 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •