Sayfa 181/751 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1. Ben önümüzdeki haftalarla ilgili genel olarak borsa için olumluyum. Son yıllarda alıştığımız realite ve borsayı sürekli geride tutmuş olan unsurlar bir noktadan sonra enflasyon dinamiği üzerine eklenen seçim fiyatlaması ile göz ardı edilebilir. Yabancı çok uzun süredir çıkıştaydı. Yurtdışı borsalar da çok uzun süredir düşüşteyti. Yabancı borsalardaki düşüşler sonlanıp yabancı da seçim yaklaşıyor diye Türkiye'ye girmeye başlarsa ciddi pozitif etki yaratabilir. Kur çok uzun süredir değer kaybediyordu. Kur bu saatten sonra enflasyonun üzerinde değer kaybetmezse yabancı girişine sebep olacak bir katalizör olabilir. TL bazında borsa çok yükseldi artık düşer diye düşünülen noktada yabancı girmeye başlarsa herkes karları cebe koyma edasıyla ufak ufak satarken yabancı da sürekli alım tarafında olup piyasayı sürekli yukarıya taşıyabilir. Belki fazla olumlama yapıyorum ama her çıkıştan sonra kafamıza vurulup geri düşmemiz gerçeği bir noktadan sonra yaşanmayacak ve bu yaşanacak diye herkes şüphe duyarken piyasa yükseldikçe yükselmeye devam edecek olabilir. Benimki belki de sadece bir olumlama ve iyi niyet ama ben kendi adıma öğrenilmiş çaresizliği bir kenara bırakıp borsanın alışılmadık seviyelere yükselebileceğine hazırlıklı olmak gerek diye düşünüyorum. Zamanını elbette bilemeyiz ama bu davranış kalıbı bir noktada yaşanacak ve o noktaya gitgide daha fazla yaklaşıyoruz.

2. Bist rallisine agırlıklı trcas da yakalanmak..

Ralli düşmanı bir speciğimiz var..

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Bist rallisine agırlıklı trcas da yakalanmak..

Ralli düşmanı bir speciğimiz var..
    En korktuğumuz şey başımıza geldi

4.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Ben önümüzdeki haftalarla ilgili genel olarak borsa için olumluyum. Son yıllarda alıştığımız realite ve borsayı sürekli geride tutmuş olan unsurlar bir noktadan sonra enflasyon dinamiği üzerine eklenen seçim fiyatlaması ile göz ardı edilebilir. Yabancı çok uzun süredir çıkıştaydı. Yurtdışı borsalar da çok uzun süredir düşüşteyti. Yabancı borsalardaki düşüşler sonlanıp yabancı da seçim yaklaşıyor diye Türkiye'ye girmeye başlarsa ciddi pozitif etki yaratabilir. Kur çok uzun süredir değer kaybediyordu. Kur bu saatten sonra enflasyonun üzerinde değer kaybetmezse yabancı girişine sebep olacak bir katalizör olabilir. TL bazında borsa çok yükseldi artık düşer diye düşünülen noktada yabancı girmeye başlarsa herkes karları cebe koyma edasıyla ufak ufak satarken yabancı da sürekli alım tarafında olup piyasayı sürekli yukarıya taşıyabilir. Belki fazla olumlama yapıyorum ama her çıkıştan sonra kafamıza vurulup geri düşmemiz gerçeği bir noktadan sonra yaşanmayacak ve bu yaşanacak diye herkes şüphe duyarken piyasa yükseldikçe yükselmeye devam edecek olabilir. Benimki belki de sadece bir olumlama ve iyi niyet ama ben kendi adıma öğrenilmiş çaresizliği bir kenara bırakıp borsanın alışılmadık seviyelere yükselebileceğine hazırlıklı olmak gerek diye düşünüyorum. Zamanını elbette bilemeyiz ama bu davranış kalıbı bir noktada yaşanacak ve o noktaya gitgide daha fazla yaklaşıyoruz.
    Ben fon yöneticisi olsam ve Türkiye ye giriş yapmak için bekliyor olsam; önce devalüasyon beklerim… Endeks 125 sente gelir , ordan değişim hikayesini satın alırım..

Hani bazen düşük fk, tarihsel ortalamaların altında oluşu vs vs… biz “ ucuz” buluyor olabiliriz ama ucuzluk tek başına alım nedeni olmuyor
    Son düzenleme : wasaban; 01-08-2022 saat: 11:16.

La boomm.
    Part 1😂

6.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    La boomm.
    Part 1😂
    Patlata patlata yukarı ….

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Patlata patlata yukarı ….
    Ahahahh.
    La bomm part 2 az sonraa.
    Sayın diplomat için varız😂😂

Part 3