Bence pazartesi saat 18:00daki fiyattan devam eder. 2 ileri 1 geri.
Karanlık odada olan karanlık odada kalır.
Şortçu arkadaş ihtiyaç giderdi. Mevzu bitti
Bence pazartesi saat 18:00daki fiyattan devam eder. 2 ileri 1 geri.
Karanlık odada olan karanlık odada kalır.
Şortçu arkadaş ihtiyaç giderdi. Mevzu bitti
Sn Acemi1 tesekkur ederim, mesajiniz gordum daha iyi oldum.
Faiz zaten herkesin bildigi bir konu, ben ekstra olarak reel faizin daha uzun sure surdulecegini dusunuyorum, 2026 oncesi bir gevseme zor.
Bundan daha onemli konu borsa 2021-24 arasi usd bazli iyi degerlendi, acip bakalim cogu hisse yogun fon masallah abd borsa fonlarina tur bindirmis dolar bazli.
Bunlarin en az 1-2 yil sindirilmesi lazim.
Froto ozelinde ise globalde trendlerin kacirilmasi ve otomotiv sektorunun yuzyilda bir olacak donusumde olmasini goz ardi edemiyorum.
Hep soyluyorum froto yine iyi doas, toaso tamamen gidirik olabilir.
https://www.instagram.com/reel/C8sH5...c4MTIwNjQ2YQ==
Yanıyorsun Orhan abiii, alev atıyor alev.
SALAMMMM :D NABER fordçular umarım verimli geçiriyorsunuzdur bu zamanları :D öyle faizden parayı kırayım fordu da dipten alayım yok :D FAİZDEN PARAYI KIRANALR FORDU ALMAYA KALKTIKLARINDA KİM BİLİR NERLERDE BULURLAR
GÜZEL BİR SONBAHAR OLACAK GİBİ ABD DE FAİZ İNDİRİMİNDEN ÖNCE BİZDEKİ FAİZLER YÜKSEK KUR İSE VANTAJLI OLMALI Kİ ADAMALR ŞÖYLE KÜRESELDE KAFAYI KALDIRIP BAKTIKLARINDAN KURU FAİZİ BORSASI CAZİP ÜLKE NERDE DİYE BAKTIKLARINDA ÖNCE BİZİ GÖRSÜNLER :D KENDİMİZİ BEĞENDİRMEMİZ LAZIM SONUÇTA :D KOLOMİBYALI HATUN KIVAMINDA OLMALIYIZ Kİ SIMSICAK PARA BİZE AKSIN
Merkez Bankası verilerine göre, yabancı yatırımcılar 23 Ağustos haftasında 1,03 milyar dolarlık tahvil satışı yaptı.
DEVİR DAİM ERKE DÖNERGECİ HAZIRLIKLARI :D ERKE DÖNERGECİMİZ ÇOK ÇAĞDAŞ :D
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Dert ettigimden degil de
Dert etsek züğürt çenemizi yoracağız belli ki!
1200lu fiyatlara gidecek bkr haber akışı yok henüz. Kırılan direnç de yok. Dirence geldi durdu.
Hatta epey de satıcı geldi karanlık odada. 250bin lotu şak diye karşıladılar 5 dakika içinde. Bıraksalardı belki de temerrüte düşecekti aşağı basan artık her kimse
akd 'ye göre işyatırım gözüküyor ama onda da var bir bit yeniği.
Horasis Başkanı Richter: Türkiye ekonomisi için iyimseriz ancak zamana ihtiyaç var
"Son haberler olumlu. Geçen hafta açıklanan yıllık enflasyon oranları üst üste ikinci kez düşüş gösterdi ve geçen yıl yüzde 4,5lik büyümenin ardından bu yıl yüzde 3lük bir GSYH genişlemesi bile olumlu hissetmek için bir neden. Özellikle de önümüzdeki yıllarda daha güçlü büyüme tahminleri yapılırken. Ülke hala zorlu bir yaşam maliyeti kriziyle mücadele ediyor ve politika yapıcıların parasal koşulları güvenli bir şekilde gevşetebileceklerine tamamen ikna olmaları kesinlikle zaman alacaktır. Ancak 2025te ilk faiz indirimi hedefleniyor. Ve yabancı yatırım açısından, otomotiv ve veri merkezi yatırımları bu yıl 2-4 milyar dolarlık sermaye akışının artacağı yönünde tahminler üretiyor. Yılın ikinci yarısında rakamların nasıl görüneceğini beklemek gerekecek, ancak 2025 için çok daha olumlu tahminler şimdiden mevcut"
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...ar/ar-AA1ost2V
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
https://x.com/jsblokland/status/1830...287278696?s=46
Neden ev kötüdürün cevabı yukarıda saklı. Zamanında edison ile teslanın kavgasıda buydu.
O zaman aydınlatma ve motor önemli olduğu için ac enerji oyunu kazandı. Ama gelecek gösterdi ki doğru akımla çalışan elektronik cihazların potansiyeli daha büyüktü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri