Sayfa 182/1120 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*s&p, "ecb'nin sorunlu krediler için önerisinden etkilenme olasılığı en yüksek olan euro bölgesi bankaları italyan bankaları"
    *s&p, "italyan bankalarının yurt içi şirketlere kredi vermek konusunda giderek daha az hevesli hale geldikleri görülüyor"
    *s&p, "italyan bankalarında sorunlu kredi satışları 2019'a kadar 100-120 milyar euroya ulaşabilir"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*dışişleri: ırak hükümetinin kerkük şehrinde anayasal egemenliğini tesis etmek üzere attığı adımları yakından takip ediyoruz
    *dışişleri: ırak hükümeti’nin kerkük’te pkk terör örgütü elemanlarına müsamaha gösterilmeyeceğine, bunların mobilize edilmesinin savaş ilanı telakki edileceğine ilişkin açıklamasını memnuniyetle karşılıyoruz
    *dışişleri: ıkby’yi son dönemde yaptığı vahim yanlışlara bir yenisini eklememesi yönünde ikaz ediyoruz
    *dışişleri: Kerkük’te toplumsal huzur ve barışı bozmaya yeltenebilecek pkk terör örgütünün bu bölgede melce bulmasına vesile olanlar tarafımızdan da sorumlu tutulacaktır
    *dışişleri: ırak’ın siyasi birliğinin ve toprak bütünlüğünün korunmasına atfettiğimiz önemi bir kez daha vurguluyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*dışişleri: Türkiye, ülkede kalıcı barış ve istikrarın tesis edilebilmesini teminen atacağı adımlarda ırak hükümeti’nin yanında yer alacaktır

*ingiltere başbakanlık sözcüsü, "başbakan may'in juncker ve barnier ile görüşmesi saat 19,30'da başlayacak"
    *ingiltere başbakanlık sözcüsü, "brüksel'deki toplantı haftalardır planlanıyordu"
    *ingiltere başbakanlık sözcüsü, "may görüşmede brexit, iran ve terörle mücadele konularını gündeme getirecek"
    *ingiltere başbakanlık sözcüsü, "may ayrıca perşembe günkü zirve öncesi diğer ab liderleri ile de konuşacak"

*ingiltere başbakanlık sözcüsü, "juncker ve barnier ile görüşme ab'en sorunsuz bir çıkışı başarma sürecinin parçası"
    *ingiltere başbakanlık sözcüsü, "brüksel'de yapıcı bir görüşme olmasını bekliyoruz"
    *ingiltere başbakanlık sözcüsü, "başbakan may, ab ile finansal uzlaşma konusunda pozisyonunu hali hazırda ortaya koymuş durumda"

*tcmb beklenti anketi: Ekim ayı tcmb ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti beklentisi %12 (önceki %12)
    *tcmb beklenti anketi: 2017 yıl sonu için cari denge beklentisi -38.04 milyar dolar (önceki -36.92)
    *tcmb beklenti anketi: Gelecek yıl sonu için cari denge beklentisi -40.06 milyar dolar (önceki -39.25)
    *tcmb beklenti anketi: Bist repo ve ters-repo pazarında oluşan gecelik faiz oranı beklentisi %11.98 (önceki %11.98)

*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrası vadesine 10 yıl ya da daha yakın süre kalmış sabit faizli dibs'lerin ikincil piyasa yıllık bileşik faiz oranı beklentisi %10.98 (önceki %10.56)
    *tcmb beklenti anketi: Ekim ayı sonu vadesine 3 ay ya da daha yakın süre kalmış dibs'lerin yıllık bileşik faiz oranı beklentisi %11.88 (önceki %11.33)
    *tcmb beklenti anketi: 1 ay sonrası vadesine 3 ay ya da daha yakın süre kalmış dibs'lerin yıllık bileşik faiz oranı beklentisi %11.79 (önceki %11.32)

*tcmb beklenti anketi: 3 ay sonrası vadesine 3 ay ya da daha yakın süre kalmış dibs'lerin yıllık bileşik faiz oranı beklentisi %11.59 (önceki %11.29)
    *tcmb beklenti anketi: 6 ay sonrası vadesine 3 ay ya da daha yakın süre kalmış dibs'lerin yıllık bileşik faiz oranı beklentisi %11.34 (önceki %11.06)

Sayfa 182/1120 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •