Futureler Dow kapanisindan sonra 30 puan daha gitti. İçimdeki ses paritenin de 1-2 gün içinde 1.18 yakacagini söylüyor. Bu durumda dolarda geri çekilme Haliyle de bistte yukarı sıçrama çok olası. Düşündüğüm olursa Pala'nın ne niyette olduğu o zaman anlaşılır. Shortlar için Teb in sürekli poz kapamasi avantaj ama adamlar ortalamalarına bakılırsa büyük zararla poz kapıyo. Teb 2014 ten beri sürekli kafada long pozda bekliyo viop un 90 dan 139 yolculuğuna bakınca kardaymis gibi duruyo fakat her vadede en az 2000 puan makas tan kaybediyolar. Yaptıkları al sat larda hep zararına. 3 senede 6 sar vadeden yaklaşık 36 bin puan makas tan erimisler. Böyle düşününce bu adamların amacı para kazanmak olmadığını net anlıyoruz. Ya hedge yapıyorlar yada piyasayı yukarda tutmaya oynuyorlar tabi karşı bacak varmı yada aynı adamlar spottada işlem yapıyorlarmi anlamak zor. Meril teyze ilk defa bu kadar long ve maliyeti çılgınca yukarda, pek işlem yapıp günlük Takaslarada girmiyor.
isteyen istediği goygoyu her türlü dini muhabbeti veya inançsızlığını yazabilir savunabilir de.
bu topic uygun mu ?
çünkü hiç alakası bile yok topicin.
gece 24 topici açılsın önerim her türlü konuş piyasa dışı bende olurum.
sorun yok sorun karşıdakine saygılı olmayı kabul ediyormusunda.
Haberturk'de program var.
Kaan Sarıaydın, Ramazan Kurtoğlu v.s.
İnsanın nohut, buğday, mercimek stoklayası geliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Üstat.
Bulgurlu düğün pilavı rhm.annemin tarifi ile 1 kişilik.yapılması çok kolay-çok besleyici -çok sağlıklı.
Malzeme 1 çay bardağı bulgur(yıkayın)
2 yemek kaşığı zeytin yağ ile bulguru tencerede az kavurun.
1 tatlı kaşığı tereyağı 2.5 çay bardağı su ilave edin yeter miktar tuz atın su çekene kadar orta ateşte pişirin.
tencerede pişir kapağında ye bulaşık çıkmaz.ben çok yaptım.afiyet olsun.![]()
Yer İmleri