Suriye ordusu birkaç ay önce fethettiğimiz ELBAB a saldırıyormuş. Bu durumda Dolar/TL ne olur acaba, Kasım ayı içinde 5 de görür müyüz?
Suriye ordusu birkaç ay önce fethettiğimiz ELBAB a saldırıyormuş. Bu durumda Dolar/TL ne olur acaba, Kasım ayı içinde 5 de görür müyüz?
Cuma kapanış fiyatları üzerinden pozisyonuma baktım, küsuratlar yuvarlanmış hali ile şöyle:
%56 dolar,
%23 altın,
%21 tl.
%21 TLde kaldım diye üzülsem mi bilemedim, Türkiye'deki yatırımcının %90ı dolar short ve borsada hisse senedi taşırken...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
suud karıştıysa
-
bizim burda ya bayram ya matem havası olacak.
-
açalım
*
suud dan kaçacak para direk bize sığınabilir şuan gece gemiyle para akıyor olabilir. cuma gecesi algoritma zorlama yükselişi ile dolar yükselişini bitirmiş akan paranın bolluğu sayesinde haşırting 3.83 den aldığım dolarlar kaçabilir zırt diye.
-
alternatif evrende ise suud karıştıysa bize ekstra para kısıntısı olabilir. dolar zirveyi geçebilir. sıçışıng.
-
şimdi bu 2 sinden hangisi olacağını çeşmenin başında veya gümrüklerde değilsek para gelp gelmeyeceğini haftaya göreceğiz.
-
bunuda grafikten pattern olarak büyük paranın ne çizdiğinden göreceğiz.
*
Gelecek olan geliyor
selam millet.
yine topik karışmış.
dolarla alakalı teknik veya temel öngörüsü olan 3-5 kişi var.
birileri moderasyona soyunmuş.
diğerleri hala daha konuyu kapatmama derdinde?!
hadi bilmemnenin bir tarafına soktular, halkın belli kesimine omurgasızdır hepsi dediler.
yedik yuttuk.
ama herkesin bir tahammül noktası vardır.
hissenet değil mi burası?
sanki spor takımı tutuluyor veya siyaset yapılıyor.
kimi saatlik grafiğe bakar yüksek hacim yapar %0.8'e razıdır.
kimi de aylığa.
ha düz direkt gidiyorsa tamam da düz gitmiyor bu iş.
herkese sevgiler, saygılar.
Son düzenleme : Happy; 05-11-2017 saat: 10:13.
At yarışı izliyor gibiyim .
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri