Sayfa 182/928 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 7424 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Kendi adıma söyleyeyim.
    1 lot dahi satmam da almam da.
    Allah sattıracak acil durum vermesin ben unuttum bu uyuzu bakalım ne kadar daha bekleyeceğiz.

evet satılmaz ama alınır..herkes yakın maliyetine göre alım seviyesi belirleyebilir..
    herşey kayıt altındsa biliyorsunuz..
    spekülatörler..tahta yapıcılar iz sürüyor..
    biz diyoruz ki..iz sürmeyin..
    açık yazıyoruz..
    4.74 üzerinde sert alırız..
    çünkü yakın maliyetlerimiz orada..maliyet yapılan yerler önemlidir..tabii kademe analizleri de..
    herşeyi görüyorlar..unutulmasın..

2.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    evet satılmaz ama alınır..herkes yakın maliyetine göre alım seviyesi belirleyebilir..
    herşey kayıt altındsa biliyorsunuz..
    spekülatörler..tahta yapıcılar iz sürüyor..
    biz diyoruz ki..iz sürmeyin..
    açık yazıyoruz..
    4.74 üzerinde sert alırız..
    çünkü yakın maliyetlerimiz orada..maliyet yapılan yerler önemlidir..tabii kademe analizleri de..
    herşeyi görüyorlar..unutulmasın..
    Almam derken zaten ortalama düşüreceğiz diye yeterince aldık.
    Zaten alacak parada kalmadı
    Zaten 1 yıldır izliyoruz şimdi hiç bir işlem yapmadan film izler gibi izleyeceğim.

3. bu tarım bakanı da sanırım uzun ömürlü olmayacak bir daha aday yapmazlar... ülkede tarım yok hisse performansı da ortaya koyuyor zaten...gıda enflasyonu devam ediyor çözüm yok....2 yıldır gübretaş çiftçiyi kurtardı güya ortada ne kurtulan çiftçi var nede tüketici.yatırımcısı zaten bitti...kaz*****n olmadığı bir hamle yapıldı bunu herkes başaramaz...hayat pahalılığı özellikle tarım ürünlerinde hat safhada...et yiyemiyorduk sebze ve meyveyede yanaşılmıyor artık....dolayısıyla tarım hissesinede kimse yanaşmıyor....yeni bakan ses getirecek büyük oynayacak adımlar atmıyor....bir kıymayı bazı marketlerde ucuza satmakla icraat yapılmış olunmuyor....tarımda bir marka var mı global yok.....gübretaş marka olacaktı niye adım atmıyorsunuz tunusa git gel nereye kadar....

4. en azından 7-7,5 tl lerde olması gereken hisse endeks 70 bin seviyelerinde sürünüyor....şirket mi battı üretim mi yok satış mı yok....satışta sorun mu var....bunların hiçbirinde sorun yok ama hisse sürünüyor neden bilançoda kalem oynatıyorlar kar olmayınca yatırımcı yanaşmıyor temettü olmayacak diye düşünüyor vs...

para girişi

para çıkışı

6. Fırladı ,fırlayacak kadar güçlü duruyor,dikkatle izliyorum,ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Fırladı ,fırlayacak kadar güçlü duruyor,dikkatle izliyorum,ytd.
    hissenin üzerinde 2 metre ölü toprağı var ortak...yönetim bir güzel haber veremiyor ki kalksın....her gelen yönetici bir öncekini aratıyor.....şuana kadar ne değişen tarım kredi müdüründen ne yeni bakandan nede gübretaş kukla müdüründen bir icraat göremedik....ne için çalışıyorlar bir amaç var mı hedef vs. anlamış değilim....sanki ay gelsin paramızı alalım yeter der gibiler....yatırımcıyı iplemiyorlar....yıllardır sonuçlanamayan bir mahkeme mi olur....şirket yıllardır kasada para tutuyor elle tutulur yatırımcıyı heyecanlandıracak bir yatırım yok ne kadar beceriksizler...

8. haftalık yükseliş 7 kruş bozdur bozdur ye maşallah...

Sayfa 182/928 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •