Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu tarz isler ky korku tunelıne girmeden onceki son durak psikolojisine sokar.sokana kadarda ugrasır. Buda by nin işine gelir. Burada sıkıntı zaman ve ıhtıyac olursa gerekli olacak para işi
Sabah ola hayır ola
Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..
Benim tahminim yarın öğleden sonra %10 artar ve pazartesi satışlar başlar. O bür Haftaya düşer ama açığa satış kalkarsa %20-30 çıkar. Ytd. Yarın öğleden sonra yükseliş olacak gibi sabah 2-3 kuruş arası artar. Öğleden sonra çoşar gibi geliyor. 90krş aşar. Ytd.
Abi bu pozitif bakış neden?[ Hep böyle nokta atışı mı konuşuyoruz..QUOTE=malatya2344;2653588]Benim tahminim yarın öğleden sonra %10 artar ve pazartesi satışlar başlar. O bür Haftaya düşer ama açığa satış kalkarsa %20-30 çıkar. Ytd. Yarın öğleden sonra yükseliş olacak gibi sabah 2-3 kuruş arası artar. Öğleden sonra çoşar gibi geliyor. 90krş aşar. Ytd.[/QUOTE]
Benim girdiğim tüm hisseler de kaç sefer bu başına geldi. Açığa satış ve kredili satış yasağı yedi. gördüğüm bu şekilde sabah birkaç kuruş %1-2 artıyor. Öğleden sonra yükseliyor ağalar elindekini öğleden sonra satıyor ertesi gün düşüyor. Yasağın son günü %10-20 artıyor. O yüzden tahmin dedim. Ytd.
Yer İmleri