Spek efendi bıktırma cabasında isen bunlar sökmez bize..kaşarlandık biz bunlar konusunda vade uzun bızım bırak şu nazlanmayı sende kazan bizde kazanalım
Spek efendi bıktırma cabasında isen bunlar sökmez bize..kaşarlandık biz bunlar konusunda vade uzun bızım bırak şu nazlanmayı sende kazan bizde kazanalım
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al/sat yapanların dikkatinin fazla topladı, Sepek bunu fırsat yapıp topikteki gibi sabırlı ky'leri bıktırmak isteyebiliriki gündür pekte çubuk gösterisi yaptıracak alım/satım yok algısı ile yarın bir bakarsınız rengi hacmi ne olur bilinmez bir çubuk saplayabilir
![]()
sn speg ifendi; valla billa inad edtım giregirse 5 yıl bekleyivirır 16 gaymeden bi guruş aşşağa virmem ben....
Netaş bu... Günlükçü gireni uzun vadeci yapıveriyorlar hemen...![]()
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
https://www.haberturk.com/yazarlar/g...li-ulak-sahada
ihalara-benzer-bir-basari-yerli-ulak-sahada
iyi otomobil lastiği üretmiyoruz yoksa bugun taban yapardık her halde
Ulak sahaya çıktı netaş sahada yok hoca yedek oynatacak galiba ilk 11 de yokSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri