Sayfa 182/650 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Borsagündem
    Verusaturk Girişim Sermayesi’nden rekor halka arz
    Verusaturk Girişim Sermayesi’nden rekor halka arz

Enerji sektörünün önde gelen isimlerinden Verusaturk GSYO, 2015’in en büyük halka arzını rekor taleple tamamladı
    11 Kasım 2015 13:39

Enerji sektörünün önemli aktörlerinden, 9 aylık bilançoda açıkladığı rekor karla tüm dikkatleri üzerine çeken Verusa Holding’in iştiraki olan Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı’nın halka arzı başarıyla tamamlandı.

Son dönemlerde enerji sektöründe başarılı alımlar yapan Verusaturk GSYO, 2015’in en büyük halka arzına imzası attı. 2.36 liradan 22 milyon adet hissenin tamamı kısa sürede satıldı.

Yatırımcı dünyasının heyecanla izlediği süreçte son yıllarda pek fazla rastlanmayan önemli bir detay da arzdan daha fazla talep gelmesi oldu.

Enda Enerji'yi satın alarak son iki yılın en büyük girişim sermayesi yatırımını yapan Verusa Holding, 2015 9 aylık bilançosunda 24.8 milyon TL kar açıklamıştı. İki yıl önce halka açılan Verusa Holding, iki yıldır temettü dağıtıyor.

EGE’NİN ÇUKUROVA ELEKTRİĞİNİ ALDI

Ege Bölgesi’nin Çukurova Elektriği olarak bilinen Enda Enerji Holding’e Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı üzerinden ortak olan Verusa Holding şirketin 21.45 hissesine sahip olarak en büyük ortak konumuna geldi. Ege Bölgesi’nin en önemli projelerinden biri olan Enda Enerji’nin 5 adet HES barajı bulunuyor. Çanakkale’de jeotermal santrali bulunan şirketin Kuşadası, Çeşme, Mordoğan ve Yaylaköy’de RES yatırımları bulunuyor.

BARAJ SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

Verusa Holding, geçen hafta da Doğu Anadolu’nun en önemli enerji projelerinden biri olan İklimya Elektrik’in yüzde 94.4 payını satın alarak Hidroelektrik Santrali (HES) sayısını 6’ya yükseltti.

2. Nerden nereye..

3. Bu yılın sonuna kadar Smartiks halka arzının gerçekleşeceğine dair bir umudum var. Metro Yatırım'da bu yönde bir hazırlık olduğunu duydum

4. Kaantarik ;

Daha evveliyatinda 2016yıllarında Cafein halka arz edip diyen bu Vertu ellerindeki hisselerini sattı. K.y. yani benim gibiler beklentiyle kağıdı aldım. Birader bu sene sonunda ikinci yıl bitecek.Hiçbir gelişme yok. K.y. kandırıyorlar. Ben tasiyabiliyorum. Hedefim 2023 e kadar. Ama her zaman alta verir. Kağıdın kopup gitme derdi de yok. K.y. dusundukleride yok. Yani duy da inanma.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 2.64 ü geçip destek yaparsa yönümüz yukarı. Şer odakları araya girmezse tabi..

Sayfa 182/650 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •