Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 182/898 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 7203 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    bu tahtada almak sorun değil ki
    önemli olan satmak.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Malum şahsın youtube videosunu izledim. Kağıt 53 zirvesinden hacimsiz ve hızlı bir şekilde 26 lara kadar düşürüldü. Tepki vermesi gerekiyordu. Bu durumu ve kağıdın hacimsizliğini kullanarak kâğıtta 2 tavana yakın yükseliş sağladılar. Fakat 37 -38 arası satış yemeye başladı ve kağıttan çıkamadı diye düşünüyorum. Grup olarak hareket edenlerde önce grup lideri alım yapar sonra kağıdın reklamı yapılır. Satış kısmında da durum aynıdır. Kağıdı uzun süre taşıyacak strateji ve planları yoktur. Çoğunlukla 2-3 günlük ya da 2-3 haftalık pozisyon alırlar. Turgg de istediklerini yapamadıklarını düşünüyorum. Turgg deki yatırımcıların birçoğu 6-7 senedir bu kağıtta ve ky den daha ziyade orta ölçekli yatırımcı pozisyonundadır. Bu yazdıklarım, hissenin kontrolünü elinde tutanların bu kişi vasıtasıyla alıma başlaması durumunda geçerliliğini yitirecektir. Sürecin ilerlemesine 2-3 ay varken ve gündemin sıkıntılı olduğu bir ortamda buna pek ihtimal vermiyorum.

3. A1 in abidik gubidik para basan hareketlerine de sahit olmuyoruz. Bu iste bir gariplik yok mu? Benim izleyip gördüğüm : herkes kenara çekilmiş yabancının 40-50 arasindan aldığı malları zararina 27-37 aralığına bırakması ve bu lotlarin da twitter müdavimleri tarafindan alınması. Eger yeni ekibin gücü varsa göreceğiz. Zaten eskiden beri olup da satan azdir diye tahmin ediyorum. 50 lirada iken bile hacim olmuyordu. Şimdi hergun 150bin lot islem dönüyor en az...

4. A1 satmaya devam ediyor adamların işi bu yukarıya çıkınca satmak hissenin sülüğü gibi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

5. Arkadaşlar bu virüs belasının ekonomiye etkilerini esas birkaç ay sonra göreceğiz.Bir aydır dünya stop etti daha ne kadar bekleyeceğiz belli de değil.Her geçen gün yıkıcılığı daha çok arttırır. Şimdi böyle bir durum da paranın gideceği yerler kısıtlı, bu yeni gelen grup hisse de hareketi ister istemez artıracak.Hisseyi yıllardır baskılayan grup kontrolü kaybedebilir böyle bir yönelme nedeniyle, zaten sığ ve halka açıklığı düşük.Turgg imarı çıkmak üzere olan boş bir tarla nihayetinde.Bence bu virüs meselesi olmasaydı kimsenin dikkatini çekmeyecekti, insanlar artık para kazanamasada, parayı koruyayım düşüncesinde, bu arada kelepir bir tarla alıp bir de üzerine imarı da çıkarsa ballı kaymaklı olur hesabıyla pozisyon alıyorlar bence.Ben pozisyonumu yıllar önce aldım ve sonunu kadar bekleyeceğim fakat ilk defa uzun süredir buradakilerin dışında birilerinin de dikkatini çekmiş, bence önümüzdeki günler ilginç olabilir. Tahta yapıcının kovanına çomak sokuldu bir kere, 42000 kişinin takip ettiği bir kişinin bu kadar küçük bir hisseyi işaret etmesi nasıl yansıyacak izleyip görelim.

6.  Alıntı Originally Posted by COOL*** Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu virüs belasının ekonomiye etkilerini esas birkaç ay sonra göreceğiz.Bir aydır dünya stop etti daha ne kadar bekleyeceğiz belli de değil.Her geçen gün yıkıcılığı daha çok arttırır. Şimdi böyle bir durum da paranın gideceği yerler kısıtlı, bu yeni gelen grup hisse de hareketi ister istemez artıracak.Hisseyi yıllardır baskılayan grup kontrolü kaybedebilir böyle bir yönelme nedeniyle, zaten sığ ve halka açıklığı düşük.Turgg imarı çıkmak üzere olan boş bir tarla nihayetinde.Bence bu virüs meselesi olmasaydı kimsenin dikkatini çekmeyecekti, insanlar artık para kazanamasada, parayı koruyayım düşüncesinde, bu arada kelepir bir tarla alıp bir de üzerine imarı da çıkarsa ballı kaymaklı olur hesabıyla pozisyon alıyorlar bence.Ben pozisyonumu yıllar önce aldım ve sonunu kadar bekleyeceğim fakat ilk defa uzun süredir buradakilerin dışında birilerinin de dikkatini çekmiş, bence önümüzdeki günler ilginç olabilir. Tahta yapıcının kovanına çomak sokuldu bir kere, 42000 kişinin takip ettiği bir kişinin bu kadar küçük bir hisseyi işaret etmesi nasıl yansıyacak izleyip görelim.
    Yorumunuz tam oturmuş.Milletde para var.yatırım yapacak beklentisi ve hikayesi olan hisse arıyor insanlar.mal krizde alınır mantığı bu tip şirketlerin hisselerine orta vadede olumlu yansıyabilir.Birleri 3 yıl 5 yıl vesaire ...yıl bekler.Birileride gelir tam gemi limandan kalkmadan biner.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. Sadece oda değil bir sürü kişi yorum yapmaya başladı sonuç parası olan düdüğü çalacak gibi... Bu arada A1 takoz koyabilecek mi yada A1 takozunu hissenin önünden kaldırmaya yeni grubun gücü yetecek mi... Ya nasib

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

8. dedim ya bizim acemi spek herkese mal kapiltirir sonra o mallari 50 yada 60 bandindan almaya kalkar...Tahta yapicinin bir vizyonu olmazsa ve bunca sene (5yil) ayni yerde surundurursen biri yada birileri fark eder...onca yilin kaymagini gelir bir baskasina yedirirsin...sayin tahta yapici lutfen kendine gel...bu zamana kadar hisse fiyatini hep düşük tutmakla ne kazandin...hic birsey hep tahtaya yeni oyuncular soktun ve onlari def etmeye calistin...bir seferde tam tersini yap... tahtayi sur yukari...bak bakalim mallarin nasil geliyor bir sefer dene ya bir sefer...

Sayfa 182/898 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •