Originally Posted by burak1987 Valla aynen öyle o iki tip yüzünden bu forum bir çok değerli insanı kaybetti. Kimler geldi kimler geçti bu iki yıllık süre zarfında. Baya bir kayıp var. En başta sn admustafa.
Originally Posted by myfinans Kimler geldi kimler geçti bu iki yıllık süre zarfında. Baya bir kayıp var. En başta sn admustafa. webster bile ayrıldı, olaya bak. 😂
Nasdaq teknoloji +%2,59 ile devam. Dolar etkisi ile tahmini +%3 var.
Originally Posted by myfinans Kimler geldi kimler geçti bu iki yıllık süre zarfında. Baya bir kayıp var. En başta sn admustafa. Doğru söylüyorsunuz. Özellikle admustafa. Keşke tekrar yazsa.
Originally Posted by myfinans Kimler geldi kimler geçti bu iki yıllık süre zarfında. Baya bir kayıp var. En başta sn admustafa. Hocam bi ara siz de yokoldunuz 2-3 gün göremedim. 😂
Bu arada dolar bu hızla gittiği sürece işimiz zor. Yarın damat uluslarası yatırımcılar ile görüşecekmiş. Bakalım bir şey çıkacakmı
Originally Posted by Blueberry Hocam bi ara siz de yokoldunuz 2-3 gün göremedim. [emoji23] Kimse yazmak istemiyorki bu ortamda. Çok seviyesiz bir forum vardı.
Originally Posted by burak1987 Bu arada dolar bu hızla gittiği sürece işimiz zor. Yarın damat uluslarası yatırımcılar ile görüşecekmiş. Bakalım bir şey çıkacakmı Oralardan birşey çıkacağını hiç sanmıyorum hocam. 😂 Yabancı yatırımcı gelmesi için uygun şartlar yok, kimse parasını riske atmak istemez.
Forum Rules
Yer İmleri