Sayfa 182/1024 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ağabey adam miktar yazmıyor: oran banka adı.
    yahu kardeş buraya 10 bini olan da 100 bini olan da milyonu olan da takılıyor.
    10 bini olan niye uğraşsın 100 milyon oranı almakla.
    bence çok ayıp oluyor.
    miktar, vade, banka, oran, ürün çeşidi.
    özelden sorana şube adı hadi mt'yi söyleme.
    illa kendini bu kadar özel görmek neden?
    o kadar özelsen forumda işin ne ki?
    julia.luthor belki adam söyleyecek can çekiştiriyordur.

vakti zamanında hatırlarmısın burda
    aldığı bir ticari kredi de foruma koyan adama imkansız dedi biri
    dedim git garanti bankası şu sube
    garanti bankası hepten imkansız dedi
    sonra aldığı kredi dökümünü attı adam
    adam haksız çıkacak ya ısrarla bankayı aramıyor

o yüzden normal karşılıyorum senin şuan yaşadığını
    hadi ismini verme sube ve miktar olasılıkları pekala verilebilmeli.

banka öttürebidikten sonra isterse 50 milyonluk mevduat yap o seni beni nasıl düdükler ona bakar
    banka çok mızmıza da parası olmadıktan sonra katlanmaz.
    memorex yeni mi bilmiyorum öğrenir yakında topic adabını ya yazmaz ispatı olmayan en yükseği
    yada paylaşmaya başlar.

bence değmez elin oranı için tartışmaya.

2.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    iyi de o oranlardan kimse yararlanamaz ki. niye buraya yazıp senin gibi böbürleneyim. onlar birkaç defa yapılmış vefa borcu kıstasında iyilikler. yoksa burada bazıları gibi artistlik yapmanın anlamı yok. zaten mesleğimiz artistlik değil.
    okuma konusuna gelince ben miktar yaz dedim minimum 1 milyon ama 1 milyona başka 5 milyona başka 100 milyona başka oran alırsın. millete salak demeden önce saygı duymayı öğrenmen lazım. yoksa karşındaki topluluk üst perdeden konuşan her artiste kanacak salak değil.
    Belki sen yararlanamazsın ama birileri yararlanır.
    Ocak ayında burada bir arkadaş taşımalı swaplı mevduat oranı yazınca uyandım, sormaya başladım ,daha önceleri düşük oranlar çıkıyor diye sormayı bırakmıştım.Beni uyandıran o arkadaşa teşekkür ederim ,takma adını hatırlayamadım kusura bakmasın.
    Nasıl ki geçmişte bankalar aralarında anlaşıp oranlara tavan koyarak milleti kerizlemeyi hak bildilerse buradan onların oyununu bozacak bilgilendirmeler yapmak bizlere de haktır.
    Paramla niye böbürleneyim ''kişi kendinden bilir işi'' anladın sen onu artizzzz.
    Son düzenleme : memorex; 26-03-2017 saat: 11:51.

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    bu işlemde zarar diye birşey yok sadece vadeden önce paranızı almak için bozamazsınız çünkü içinde swap-forward işlemi var.Swaplı mevduatta tek banka da işlem biterken taşımalı swaplı mevduatta 2 banka kullanmak zorundasınız.Aradaki oran farkı ile elde edeceğiniz para sizi tatmin ediyorsa uğraşırsınız etmiyorsa swaplı yapar geçersiniz.Taşımalı swaplı mevduatı Abank,Akbank ve Finansbank yapıyor.Bir bankacının verdiği bilgiye göre Vakıfbank'ta yapıyormuş ama bilgiyi teyit etmedim.Saydığım bankalarla taşımalı swaplı mevduat pazarlığı yaparsınız ama önce (bugünler de tercih edilen euro olduğu için) dışarıya gidecek eurolar için bir başka banka ile pazarlık yapıp belirlemelisiniz ki ''ben şu oranı aldım bu durumda getiri ne teklif ediyorsunuz'' diyebilesiniz.
    Teşekkür ederim syg.

Oran paylaşan insanların üzerine neden bu kadar gidiliyor anlamak mümkün değil.

Bu forumun asıl amacı oran paylaşmak, arsa, emlak, dolar vs. goygoyu yapmak değil.

Böyle devam ederse burada kimse oran paylaşmayacak ve bu platforma bilgilenmek için giren ve bankalar tarafından mağdur edilen mevduatçı daha da mağdur olacak.

Burada asıl amaç insanların bilgi sahibi olup tasarruflarını daha doğru yönlendirebilmesi. Yoksa biz oran paylaştıkça kimse hesabımıza para falan yatırmıyor.

Ayrıca memorex'in yazdığı tüm oranlarıda teyit edebilirim. Taşımalı swap bir yana düz swap işlemlerinde de bu bahsi geçen oranlar yakalanabiliyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
    örnek mevduat paylaşım şekli

Ben pazartesi günü garanti bankası Nişantaşı subesinden
    yeni müşteri
    1 milyon ve üstüne
    0.30 faiz oranı verdiğine şahit oldum kulak misafiri oldum
    banka ile diyaloglarda gidip o bağlanan kişi bilgileride ifşa edilmemiş olur.
    ayrıca detayları özelden yazışırsın.
    ancak bu şekilde paylaşımlar mevduatçıya yarar.

ben 3 ten bağladım garanti bankasından şeklindeki paylaşım sadece kendine yarar.
    vay be 3 ten bağlamış bankamla konuşmam lazim olmamalı.

o şekle sokuyorsan paylaşmayacaksın.

bu kadar basittir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
    Bu tarz ben ortaya attım ispat aşamasında genelde ya kurum çalışanı olurlar yada komisyoncu .
    Tecrube ile sabittir.
    Forex topiclerin de çok olmuştur.
    300 kontrat işleme aa ben 1 pip le yaparım derler.
    Nerden deyince gel sana hesap açalım da gör olur.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
    gerçek işlem cuma günü
    700k

45 günlük garanti bankası Valikonağı subesinden 12.10 dan bağlandı yeni müşteri.

8.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    örnek mevduat paylaşım şekli

Ben pazartesi günü garanti bankası Nişantaşı subesinden
    yeni müşteri
    1 milyon ve üstüne
    0.30 faiz oranı verdiğine şahit oldum kulak misafiri oldum
    banka ile diyaloglarda gidip o bağlanan kişi bilgileride ifşa edilmemiş olur.
    ayrıca detayları özelden yazışırsın.
    ancak bu şekilde paylaşımlar mevduatçıya yarar.

ben 3 ten bağladım garanti bankasından şeklindeki paylaşım sadece kendine yarar.
    vay be 3 ten bağlamış bankamla konuşmam lazim olmamalı.

o şekle sokuyorsan paylaşmayacaksın.

bu kadar basittir.
    Ben DEDİKODU paylaşmıyorum.Kendi başımdan geçen işlemi ya da teklif edilen oranları yazıyorum.
    Hoşgeldin faiz oranlarının üstünde oran alan arkadaş olmuştu burada şaşırmıştım nasıl olur diye ama paramı eft yapmaya kalkınca bana da birden hoşgeldin üstü oran teklif edilince olabildiğini anladım.
    Yazdıklarıma isteyen inanır istemeyen inanmaz.Okumak zor geliyorsa ya da benim paylaşımlarıma inanmıyorsanız beni engeller geçersiniz.Sizin kriterlerinize göre paylaşım yapıp yapmayacağıma karar verecek değilim.

Sayfa 182/1024 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •