Sayfa 182/903 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

son günlerde hızlı yürüyen tüm hisselerde baskı var.. yeni bir kap vs hikaye anca çok çok sağlam bir iş gelirse anca

tahtacı başkanlar ne zaman tamam derse onu bekleyeceğiz.

bekleriz tahtacı başkan için rahat olsun
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

keko acil şifalar geçmiş olsun
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. şifa dileyen tüm arkadaşlara teşekürler...gesanımızı da bekleriz sorun değil..bize bu kadar güzel günler yaşatmış bir hisseyi bekleyerek vefa borcumuzu verebiliriz...kendi açımdan ben böyle düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Halka arzın (Europower) 231 sayfalık bir izahnamesi var.
    Merak ettiğim birkaç konu vardı. Onları okudum.
    Sayfa 205, d bendi;
    d) Tahsisatta belirli yatırımcı gruplarına veya belirli diğer gruplara tanınabilecek ayrıcalıklar ve bu gruplara dahil edilme kriterleri;
    Herhangi bir gruba ayrıcalık tanınmamaktadır.

Ayrıca halka arz onaylanırsa, dağıtım oransal olacak. Eşit pay değil. Yani ne kadar çok para yatırırsan, o kadar fazla alacaksın. (Bu tümünü alma anlamında değil. Oran ne olduysa o kadarı alınacak).

5. iki kelamda gesan forumuna etmek gerek..

alfasta 330 tl den bakın ılk hareket kuvvetle muhtemelen burada bıtecek dedım dıye linç yedım,,onlar aldı dersını tahtada ,,ancak gesan forumunu okudukça keko ya yapılanları gordukce cıddı manada uzuldum..

piyasaya yenı gırmış ettığı lafın ağırlığını bılmeden konuşan ,bılgı bırıkım tecrube yerlerde olan bır suru yenı arkadaşlar var,,,

bunlara tatlı dılle ıkaz yapılmasına ragmen buna aldırış etmeden forumda yazan, bılgı bırıkımını burada paylaşan arkadaşlara saldıran bu tıpler, forumu da çekılmez ve okunmaz hale getırdırler..

hıssenetı ınvestıng ten ayıran en onemlı ozellığı sevıyesı ve kaltesı ıdı ama malesef bu kıtle sevıye ve kalıteyı yerlere sürükledı ..
    buradakı bırçok arkadaşa faydası olan ve bugune kadar hısselerıne sıkı sıkıya sarılmasına vermış oldugu bılgı ve tecrubesıyle katkıda bulunan başta keko olmak üzere yanında memetyum,rcan,ıkasemre,muzaffer bey ve ismını sayamadığım degerlı arkadaşlar kusura bakmasın hepsıne kendı adıma teşekkur ederım,,sızler paylaşımlara devam edın lutfen ,,
    keko nun özellıkle yurı beyden aktardığı bılgıler altın degerınde ıdı,sağolsun bunları kompleksız,artnıyetsız,beklentısız bır şekılde bızlere aktardı..

bu gıbı forumlar ky nın elı,kolu,gozu konumundadır ama bunun farkında olmayanlar burayı kendı özel mekanı sanıp kendı çukurlarına buradakı arkadaşlarıda çekmeye çalıştılar ,çalışıyorlar ..şirketle alakalı analız ,bılgı,vs varsa paylaşın hepımız faydalanalım ama bunu yapamayıp forumda cıddı manada paylaşım yapan ve faydalı olan arkadaşlara saldırmak tam bır akıl tutulması..aslında bunlar kendı ayaklarına da sıkıyorlar farkında değiller..duvara sert çakıldıklarında bunu anlayacaklar ama biraz gec olacak malesef..bıryandan da uzuldugum; bu yenı arkadaşlara prım verılmesı ve gereklı tepkının gosterılmemesı ,yazık etmeyın arkadaşlar bu forumlar gercekten önemlı bunun farkında olun..

yazacak çokşey var ama bu kadar yeterlı,başta keko olmak üzere faydalı paylaşım yapan butun dostlara teşekkurler..saygılar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6. kwon dostum benim en çok zor giden beni pazarlamacı ve fırsatçı olarak itham etmeleriydi...pazarlama altı boş olan bir hisseyi risk maximum iken en zirvelerden ky ya kakalamaktır...oysa biz ta 20 tl den beri buradaydık...bulunduğumuz hisse de şu anda borsanın en beklentili ve kaliteli hisselerinden biridir...orta ve uzunda sabır edecek her yatırımcının kazanabileceği bir hissedir gesan...son bir kaç gündür endeks gevşiyor bir çok hisse zirvesinden %10-20 aralığında geri geldi...gesan zirvelerine yakın olmasına rağmen zirvesinden sadece %7 kadar aşağıdadır...buda gesanın aslında ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Şu an tek istediğim 270 TL üzerinden büyüklerin maliyetlenmesi.. takaslar biraz daha büyüklerin lehine değişirse buralar dip olur.

Hepimizin hedefleri belli beklentileri belli. Mucizevi bir yöntem ortaya çıkmadığı müddetçe girişim elektrik hala geleceğini düşünürsek çok ucuz.

Yeter ki burada mal dağıtımı değil de mal toplama olsun. O yüzden Mehmetyun arkadaştan ricam Aralık birden itibaren takas atabilir mi acaba.

8.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    öyleyse başka bahara kaldı
    Silivri Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni canlı yayını nedeniyle NTV yayın akışında değişiklik olmuş ve Europower Enerji A.Ş Operasyon Başkanı Ayşe Beril Harmanlı’nın konuk olarak katılacağı Yeni Enerji Programı 23 Aralık 2022 Cuma günü 15.30’a ertelenmiştir.

Sayfa 182/903 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •