Originally Posted by
selym
Estragfrllah...
Siz bizden baya büyük olmalısınız. 1974 'te çocuk olduğunuza göre...şimdi torun tombalak
Ben de ilk FX hayatıma ff 'de başlamıştım. Ve o zamanlar EURUSD adam gibi trendler yapıyordu. Ne zaman fiyat ani yükselmeler yapsa birileri poposundan roket ateşi çıkan boğa resmi paylaşıyordu. Ben de saf saf "Herhalde çıkış volatilitesinin fazla olduğuna espirili bir gönderme" yapıyorlar zannediyordum. Ya da ciddi yükselme varken birden geri dönerse fiyat, "Ortalık mezbahaneye döndü" gibi espriler yapılıyordu. ben hiç anlamıyordum
Sonralardan öğrendim çok şükür
Bu arada size saygılarımı sunar, torunlarınızın gözünden öperim
O diziyi çocukuğumda izledim 73 lüyüm muhtemelen 80 yıllar gibidir de tam zamanını hatırlayamadım.
FX konusunda pek bir iddiam yok.
Spot sterlini bir kez aldım o da 93 sonu 94 başı gibiydi.Neden tercih ettiğimi dahi bilmiyordum.Acemiydik.
not: Geç evlendim.Çocuklar henüz 11,11 ve 9 yaşındalar. Torunları ben görür müyüm bilmiyorum 
Sayfa ilk sn Başkara dostumu gördüğüm için dikkatimi çekti.Sizin araştırmanızıda okuyunca ilgim alakam pik yaptı.
.
Yalnız sayfaya dostane muhabbet haricinde pek birşey katamam üzgünüm.GBPUSD beni aşar.
Piyasalarda 35 yıldır varım ve ilk öğrendiğim boyumun ölçüsü oldu.Uzun değilmiş.Neyseki erken yaşda sermaye az iken öğrendik
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri