Originally Posted by
Mathias
Hisse 400 den 1200 e gelirken izleyip 1200 lerde birden bire froto başlığında beliren birisisin.Senin gibi leri gördüm de 1100 lerden sattım hisseyi 3 ay önce. Biriktir tabi bes mantığı sepet mantığı sanatsal biriktirme bile yapabilirsin.
Bak ışık ökte şubat ayında bilanço ayağına nasıl köpürttü eregl yi . eregl 50 tl de idi. Ne diyorsun bu işe. Bak son videolarını izle. En iyi biz biliriz SPK bizi çağırıp konuşsun anlatalım diyor. Ne kadar biliyor değil mi?
Sence bu ışık bey buraları okuyor mudur. Peki yazıyor mudur.? Borsa nın bilanço trend teknik analiz 2 çizgi hrc fiyatları falan olduğunu sanmıyorsun değil mi kardeş.
ergo şu arkadaşın imlasına bir baksana hatalar var bezelyeler ile düzelt sana zahmet.
Allah bana da sardın :D Kardeşim 2017 de üye olmuşum mesaj sayım ortada ben düşüslerde ortaya cıkan biriyim fiord 1200 den ilk 860 a düserken düşüşü Sonlanmasini beklerken zaman gecsin diye temel ansliz vs oylesine yazdım, genelde yazmam düsen bicak tutulmaz düşüşün sonlanıp yataya sarmasiini beklerken vakit gecsin diye yazdim oyle cok yazan biri degilim zaten git bak frotoya ne zaman yazmışım ben bes mantigiyla biriktiren biriyim derin düşüsler benim icin fırsat tabiki düşüşleri kolluyacağım
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri