3.80 üstü kapanış bile yeterli taş gibi olur bu gelecek için muazzam olur
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.80 üstü kapanış bile yeterli taş gibi olur bu gelecek için muazzam olur
Dogtas Home Furniture having more than 200 concept stores throughout the world now opens its Nairobi branch.
Şirketimiz Nairobi'de yeni şubesini açıyor hayırlı olsun..
https://mobile.twitter.com/davutdogan
Hafta içi 4 TL görmesi gerekli lot toplayan adımları için iyi Silkeleme yapıp korkutuyor ama ben bile bazen mesala 73 kere geldinde sarayın satmayimmi diye düşündüm benim gibi düşünüp te satanlar varmı aramızda ama ben en kotu 4 görmeden satmicam 4 u bi görelim 4 ten de satmaktan vazgecerin belki ama korkum kelebek değil borsanın. Birden aşağı inme yapmasından. Bistin b105 bin görmeden de aşağıya salmayacak ve su an bloomberg te Amerika piyasaları 2 gün düşüşten sonra rekor devirlerde kazandığını gördüm yarin biat. Rahat 100 bini geçer diye düşünüyorum bununda bize bir artı olarak bakıyorum hayirlisi
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
nerde bu millet ?
Herkes pusuda bekliyor.bu 2,95 i bugün ve pazartesi yoklayıp geri geliyor.hadi kır zincirlerini.
3,95 i .
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dolar an itibariyle 3.4848 Euro ise 3.9313 Euro ay sonuna doğru 3.90 altına gelirse muhteşem olur.
Yer İmleri