Dolar 3,94 iken 2,7-2,9 ı ilk ortaya atan kişi olarak acıda olsa gurur duyuyorum, akşam tekrar dolara baktım, ne zaman ? ne fiyattan alım yapılır? kısa ve öz yorumum sşağıda, faiz tartında geçirilmeler ve sapmlalar oluyor, oda er-geç rayına girer, yetişir, neyse bedavadan bilgi ve tecrübemi aktarıyorum, gençlere faydam olsun, yaşlılar işin kurdu, mesajı dolar tipiğinide ekledim
======
akşam usd/tl ye göz attım,1- 1,5 yıl daha düşüş devam edecek görünüyor (2019 temmuz-agustos a kadar) 2,70-2,90 a değip dönerse dönecek yoksa daha aşağısı mümkün, faizler 1 yıla kalmaz 20-22 olur, buda ayı tuzağı olur, dolar sat koş tl , py malı gazoz fiyatından toplasın, crash and thrash gazı gazete ve tv de verildi, 2-3 ay sürdü bu, bu aralıkta mal devredildi, alacakları yer 2,7-2,9 olur diye tahmin ediyorum, borsada 1 yıl 100-110 da da salınsa dolar taşıyanda ciddi stres birikimi olur, ucuzdan verir, ben bu duyguyu 2001 de yaşadım , 550,000 den 3 yıl taşı sat 600,000 e, faizler aylık %10 , yıllık %110, hele gecelikler %7000 , benim 3 yıllık toplam getirim %10, kaçan fırsat Derya , öyle böyle değil, yabancı 3 günde parayı 2 ye katlamıştı , tl tarafında, 2019 yazı gibi dolara bakarım, ucuz ise alınır, o vakte kadar yüksek faiz ekonominin can simiti olur, kendi düşüncemdir, alıntı yapmayın, soru sormayın, okuyun geçin, isteyen 7 olur, 10 olur desede o kişiye saygı duymak erdemdir, ben tecrübemi akardardım , okuyan okur,

=======
Yer İmleri