-
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrası vadesine 3 ay ya da daha yakın süre kalmış dibs'lerin yıllık bileşik faiz oranı beklentisi %11.03 (önceki %10.76)
*tcmb beklenti anketi: 24 ay sonrası vadesine 3 ay ya da daha yakın süre kalmış dibs'lerin yıllık bileşik faiz oranı beklentisi %10.77 (önceki %10.35)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrası vadesine 5 yıl ya da daha yakın süre kalmış sabit faizli dibs'lerin ikincil piyasa yıllık bileşik faiz oranı beklentisi %11.11 (önceki %10.73)
*tcmb beklenti anketi: Ekim ayı tüfe beklentisi %1.31 (önceki %0.57)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb beklenti anketi: 1 ay sonrası tüfe beklentisi %0.6 (önceki %1.22)
*tcmb beklenti anketi: 2 ay sonrası tüfe beklentisi %0.51 (önceki %0.5)
*tcmb beklenti anketi: 2017 yıl sonu tüfe beklentisi %9.89 (önceki %9.72)
-
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrasının tüfe beklentisi %8.52 (önceki %8.35)
*tcmb beklenti anketi: 24 ay sonrasının tüfe beklentisi %7.98 (önceki %7.93)*tcmb beklenti anketi: 2017 yıl sonu gsyh beklentisi %5.16 (önceki %4.64)
-
*tcmb beklenti anketi: Gelecek yıl sonu gsyh beklentisi %4.29 (önceki %4.04)
*tcmb beklenti anketi: Ekim ayı sonu tcmb bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı beklentisi %8 (önceki %8)
*tcmb beklenti anketi: 3 ay sonrası tcmb bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı beklentisi %8 (önceki %8)
-
*tcmb beklenti anketi: 6 ay sonrası tcmb bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı beklentisi %8 (önceki %8)
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrası tcmb bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı beklentisi %8.01 (önceki %8.1)
*tcmb beklenti anketi: 24 ay sonrası tcmb bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı beklentisi %8.03 (önceki %8.09)
*tcmb beklenti anketi: Ekim ay sonu dolar kuru beklentisi 3.6522 tl (önceki 3.4629)
-
*tcmb beklenti anketi: 2017 yıl sonu dolar kuru beklentisi 3.7165 tl (önceki 3.6323)
*tcmb beklenti anketi: Gelecek 12 ay sonu dolar kuru beklentisi 3.8757 tl (önceki 3.8255)
-
*polonya'da ağustos'ta cari işlemler açığı 100 milyon euro (beklenti -622mln, önceki -878mln)
*polonya'da ağustos'ta dış ticaret fazlası 298 milyon euro (önceki -547mln)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri