Sayfa 183/639 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    2015 Son çeyrekten itibaren işletilen adat tutarı,adata konu banka kredi tahakkukundan fazla.Faktoring,leasing,işletmenin kendi bünyesinde kullanılan kredileri buna katamayız.Dediğiniz durum Nisan-Mayıs'ta başa başa geliyor.
    Dogrudur ...ancak kullanılan kredinin tamamı doruk ve tacı ya gitti diye biliyorum faktoring ve leasing kaynaklı ödemelerinin ne kadarlık kısmı bu 30 milyonluk finansal gider içinde yer alıyor ayrıntılı bakmak lazim.. öyle yada böyle bir gelişme olmak zorunda ...bakalim..bu firmayı firsat bulup iyi bir incelemek lazim

2.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Dogrudur ...ancak kullanılan kredinin tamamı doruk ve tacı ya gitti diye biliyorum faktoring ve leasing kaynaklı ödemelerinin ne kadarlık kısmı bu 30 milyonluk finansal gider içinde yer alıyor ayrıntılı bakmak lazim.. öyle yada böyle bir gelişme olmak zorunda ...bakalim..bu firmayı firsat bulup iyi bir incelemek lazim
    baktım şimdi önceki yıl finansman geliri 26 milyon olmuş..olaya sadece Kv açısından bakmamak lazım..bunun KDV, Geçicisi var..transefer fiyatlandırması var.. zaten firma açıklamış şirketin değil ortakların mal varlığından karşılanacak diye..bu firmanın değil ortakların borcu olduğunun beyanıdır. ve kv 13 göre değerlendirilmesi gerekir..firma sahipleri bu çıkıştan öncesi son uyarı

3.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    bu firmanın değil ortakların borcu olduğunun beyanıdır
    Değil mi?Parayı ortaklara dağıttım diyor.175 milyonu şirketten çektim,ortaklarımın cebini doldurdum diyor.Adat bu durumda devede kulak olur.175 milyon ortaklara geri dönmemek üzere dağıtıldı ise bunun üzerinden stopaj kesintisi yapılması gerekirdi.Biliyorsunuz KV 100 milyon zarar da olsa,stopaja engel olmaz.

4. Tabi bir de dağıtılmış kâr payı sayılacağından,175 milyonun kurum kazancına eklenmesi gerekir.

2016 KV matrahı -22+175=153 milyona denk gelir.

Sadece adat tarafından düşünmeyelim ısrarımın nedeni bu işte.Zaten Maliye ihbarında bunu ifade ettim.

5.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Tabi bir de dağıtılmış kâr payı sayılacağından,175 milyonun kurum kazancına eklenmesi gerekir.

2016 KV matrahı -22+175=153 milyona denk gelir.

Sadece adat tarafından düşünmeyelim ısrarımın nedeni bu işte.Zaten Maliye ihbarında bunu ifade ettim.
    yok aynı düşünüyoruz, adat bir firma için olan kısmı..diğerleri için de farklı konular var..bunları önlemenin tek yolu haziran sonrası alacağı aldım demesi, öncesi zaten ayrı konu nerede kullanılmış ayrıca bakılması lazım.. bu beyanda göremezsek sıkıntı olacak bunun farkıdadırlar diye düşünüyorum..o yüzden rahatım..ancak gelmesi şirketi kurtarırmı..onu gelsin ondan sonra konuşalımm
    Son düzenleme : Dialektik; 20-04-2017 saat: 16:47.

6. Bu hisse milleti Mali müşavir yaptı azizim. Allah ından bulsunlar .....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 16000 0.32 satis yazdim

8. Satis gerceklesti. 1500 lot bjk aldik bakalim

Sayfa 183/639 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •