Sayfa 183/964 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by onerballioglu Yazıyı Oku
    Hisseler arasi dolasma benim tum param ipekde 5.36 dan aldim bastilar aşağı 4.88 den aldim 4.81 den aldim en son mermimide bu sabah 4.90 dan attim ortalamayı 5.12 ye cektim sende daha dikaktli ol bundan sonra tum paranla bi anda dalma tek hisseye

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum bir araba parası istedim borsadan cokmu şey istiyorum sence öyle 200 binlik araba falanda değil hani 50 binlik bir arac vermiyor zalim..

2.  Alıntı Originally Posted by bdl Yazıyı Oku
    Dostum bir araba parası istedim borsadan cokmu şey istiyorum sence öyle 200 binlik araba falanda değil hani 50 binlik bir arac vermiyor zalim..
    Sen elindekine sahip cik araba parasi kazanirsin bu tahtadan olmasa baska tahtadan yeterki elindekini eritme bide nasip hersey ben ozgyo 145 e dusunce ipek satip ozgyo geceyim diye dusundum prensip olarak stop olmamissam zararina hisse satip baska kagida geçmem elim varmadi satmaya ozgyo suan 6.58 nasibimizde yokmus nasip olsa bi sekilde satar alirdim ipek kozayla arayida kapatir ipek kozadanda kozaldanda pay aliyo bu tahtada 3.07 maliyetle 90 kuruslari bile gordum

3.  Alıntı Originally Posted by onerballioglu Yazıyı Oku
    Sen elindekine sahip cik araba parasi kazanirsin bu tahtadan olmasa baska tahtadan yeterki elindekini eritme bide nasip hersey ben ozgyo 145 e dusunce ipek satip ozgyo geceyim diye dusundum prensip olarak stop olmamissam zararina hisse satip baska kagida geçmem elim varmadi satmaya ozgyo suan 6.58 nasibimizde yokmus nasip olsa bi sekilde satar alirdim ipek kozayla arayida kapatir ipek kozadanda kozaldanda pay aliyo bu tahtada 3.07 maliyetle 90 kuruslari bile gordum

Sen para kazanırsın hocam ben kazanamam..Sen bekleyebiliyorsun ben bunu yapamiyorum.Zararina satıyorum ya da bu olmadı diğeri..Galiba şuan elimde bulunan paranın yüzde 50si kadar fazlam olmalıydı beklemiş olsaydım oda yıllık bazda bence güzel fiyat.

4.  Alıntı Originally Posted by bdl Yazıyı Oku
    Sen para kazanırsın hocam ben kazanamam..Sen bekleyebiliyorsun ben bunu yapamiyorum.Zararina satıyorum ya da bu olmadı diğeri..Galiba şuan elimde bulunan paranın yüzde 50si kadar fazlam olmalıydı beklemiş olsaydım oda yıllık bazda bence güzel fiyat.
    Zararina simdiye kadar bi aslan cimento sattim onuda ıyiki satmışım sabir önemli

5.  Alıntı Originally Posted by onerballioglu Yazıyı Oku
    Zararina simdiye kadar bi aslan cimento sattim onuda ıyiki satmışım sabir önemli

Her kâğıtta değil hocam 11 yıl.kagit bekleyen tanıdığım vardı.

6.  Alıntı Originally Posted by bdl Yazıyı Oku
    Bdl daha 3 gun onceye kadar agliyip zirliyordun zarardayim diye.karim kiziyor,arkadaslarim konusmuyor diye

Kozal gider,ipeke gitmez gibi laflar zirvaliyordun

Ac gozlu olma

Kanaatkar ol

Sakin ve akilli ol...

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Bdl daha 3 gun onceye kadar agliyip zirliyordun zarardayim diye.karim kiziyor,arkadaslarim konusmuyor diye

Kozal gider,ipeke gitmez gibi laflar zirvaliyordun

Ac gozlu olma

Kanaatkar ol

Sakin ve akilli ol...

Ytd
    Özellikle güzel düşüncelerini güzel kelimelerle süslemeni rica ediyorum kötü söz kötü sohbette olur.Hepsi Allah'tan başkada birşey söylemiyorum.Aglama zirlama degildi o hayatın ta kendisiydi..Kozalin gittiği kadar ipeke ve kozada gitmedi ayrıca son 10 günde kozal yüzde 17 gitti...Saygılar sunarım.

8. Gunaydin hayirli isler kolay gelsin

Sayfa 183/964 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •