Sayfa 183/521 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
Arama sonucu : 4168 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Memsam yok,bulaşmıştım zamanında...esemsin dönmesi lazım. 100bin batık.aktaş 18 yıldır kapalı.egyo 3 yıldır,asyab 2 yıldır.bunlar var bende.Spk denen ********leri Allah bildiği gibi yapsın inşallah.esemin bu hale gelmesinde başroldeler, fetöcüler...asyab içinde aynen...biz garibanların suçu ne.devlet uyuyor.
    Ben var zannettim

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Ben var zannettim

Sen de haklısın,zamanında yazmıştım.ordan aklında kalmış.zehir gibi hafızan var,maaşallah..[emoji122]
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Sen de haklısın,zamanında yazmıştım.ordan aklında kalmış.zehir gibi hafızan var,maaşallah..[emoji122]
    Bugün ozgyo kızdım almadım sonra hadi alayım dedim 2.21 2.30 ve 2.35 den aldım aslında hergün %3 ile %5 yapsa yeter tavan taban olmadan
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sabah verdim ben de,artık elimde 1000 tane kaldı.bekleme taraftariyim ama,sağım solum da belli olmaz
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

5. Bende takipteyim yalnız tek fiyatta pek bulaşmam kademelere bak aşağısı bomboş o yüzden risk büyük hele tek fiyat bi bitsin bakarız tabi tek fiyat bitene kadar rakam nerde olacak yukarda olursa elinde olana bol şans deriz bol kazanç deriz
    Memsa ne zaman dönüyor acaba
    Batık kardeş paylaşımlar için teşekürler
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Bende takipteyim yalnız tek fiyatta pek bulaşmam kademelere bak aşağısı bomboş o yüzden risk büyük hele tek fiyat bi bitsin bakarız tabi tek fiyat bitene kadar rakam nerde olacak yukarda olursa elinde olana bol şans deriz bol kazanç deriz
    Memsa ne zaman dönüyor acaba
    Batık kardeş paylaşımlar için teşekürler
    03.01.2019

2.35 açtığından dolayı sattım

8. Hacim dusuk, ilgi...

Sayfa 183/521 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •