Sayfa 183/1000 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by skorpion Yazıyı Oku
    Secimden sonra imf ile yola devam edilecek . imf den gelecek orta vadede 40 ila 50 milyar dolar ulkeyi normallestirecek ve dolarin atesi dusecek 5 li rakamlara dogru, dolarizsayon olmus olan halkinda satisa gecmesi ile durmus yilmazin dedigi gibi ise tcmb.gerek rezervden gerekse aciga sattigi dolarlari kar ederek yerine koyacagini dusunuyorum. Borsa endeksi icin de ilk etap 100 bin devaminda 120 bin olacagini kanatideyim .ytd.
    Bu söyledikleriniz sizin söylemleriniz değil ki. Bunları HT, Ntv, Cnn, Atv ve ahaber yıllardır söylüyor

2.  Alıntı Originally Posted by skorpion Yazıyı Oku
    S 400de de ara yol bulunacak kullanamayacagimiz sekilde alacagiz s400leri amerika ve rusya icin win win olacak ..
    IMF görüşünüz mantıklı.
    S400'ya bulunmazsa, uzatılırsa.
    Rahip verilecekti, uzatıldı.
    IMF kur 6.30 iken mi gelir?
    Bir de bu ihtimalleri düşünün.
    Her ihtimali göz önünde bulundurmakta fayda var.
    ....

3.  Alıntı Originally Posted by skorpion Yazıyı Oku
    İmf siz bir recete yazinda gorelim ozaman hayal gormeyelim bu aci imf recetesini bize yedirecekler niye simdi gitmiyoruz secim var onumuzde geriye dogru bakin ekonomi krizlerimize hepsinin sonunda imf vardir kacinilmaz sondur bence imf..ytd.
    geçen seneye kadar imf bizden borç alacak duruma düşmemiş miydi..?
    imf bize 40 milyar dolar versin bir daha ekonomi yorumu yapmam..!!

4. Damattt çıkacakmış bugün yeni pakketttt açıklayacakmış hahahaytooo bugünde ekmeğimiz çıkacak damattan belli oldu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Bu söyledikleriniz sizin söylemleriniz değil ki. Bunları HT, Ntv, Cnn, Atv ve ahaber yıllardır söylüyor
    Atv a haber seyretmedigim icin bilmiyorum onlardami oyle soyluyor ama birileri suan icin imf siz yola devam derken bu kanallarin imf ile demesi bana sacma geldi..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Damattt çıkacakmış bugün yeni pakketttt açıklayacakmış hahahaytooo bugünde ekmeğimiz çıkacak damattan belli oldu.
    Paket tarihleri matruşka bebek gibiler:
    28.03.2018
    30.04.2018
    17.08.2018
    20.09.2018
    31.10.2018
    13.12.2018
    10.04.2019
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. IIF rubin yeni kredi genişlemesi olursa dolar reel değer 5.50 tahminimizi değiştiririz demişti. takip edin.
    ?

8.  Alıntı Originally Posted by skorpion Yazıyı Oku
    Atv a haber seyretmedigim icin bilmiyorum onlardami oyle soyluyor ama birileri suan icin imf siz yola devam derken bu kanallarin imf ile demesi bana sacma geldi..
    IMF harici bütün söylemler birebir. Dolar TL'nin yükselişi karşısında çaresiz. Borsa uçacak. Yabancı sermaye Türkiye'ye akacak. Petrol bulacağız dememişsiniz ama olmadı, birde yerli oto derseniz bu kanallara spiker olabilirsiniz

Sayfa 183/1000 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •