Sayfa 183/937 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7489 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. bist 30 fk sı

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku

Çok güzel bir grafik tebrikler gerçekten uzun vadelii fotoğraf lehimize trend devam ediyır o grafik te 400 üzeri bant dışına çıksa boyut atlar diye düşünüyorum üstadım ne dersiniz bşr lşman arsa güncellense veya ne diyim iyi bilanço veya o bant dışına tetikleyen bir haber gelse gerçek değerine milyar dolar emsallere yolculuk trendi başlar mı sizce 🙏🎯🧿

3.  Alıntı Originally Posted by dadaş3525 Yazıyı Oku
    Çok güzel bir grafik tebrikler gerçekten uzun vadelii fotoğraf lehimize trend devam ediyır o grafik te 400 üzeri bant dışına çıksa boyut atlar diye düşünüyorum üstadım ne dersiniz bşr lşman arsa güncellense veya ne diyim iyi bilanço veya o bant dışına tetikleyen bir haber gelse gerçek değerine milyar dolar emsallere yolculuk trendi başlar mı sizce ������
    tobonoun da sağ omuzunu tamamlıyor zaten. Trend duruşu-teknik olarak sorun yok. Özetle gel gitler olsa da büyük resimden grafik güzel benim penceremden.

4. bu kadar naz etme 199 da alış yazdıklarımı ver artık,göstermelik değişmeyen alışlara giriş yapmam spek efendi

Selamün aleyküm EGEGÜB zedeler.
    Uykudan çıkmadınız mı.

Yeter artık bu derin uykudan uyanma zamanı gelmedi mi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Finansal Rapordan bir alıntı....
    2. Sınırlı Olumlu Görüşün Dayanağı

Şirket 6 Aralık 2019 tarihinde TCEEGE Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş.'yi tüm aktif ve pasifleri ile satın almıştır. Topluluk, TCEEGE Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş.'nin birleşme tarihindeki bazı önemli tanımlanabilir varlık ve üstlenilen tanımlanabilir yükümlülüklerinin gerçeğe uygun değerlerini belirlemediği için söz konusu bağlı ortaklığın finansal tablolarını maliyet bedellerinden konsolide etmiştir. İlgili muhasebeleştirme sonucunda 31 Aralık 2021 tarihli konsolide finansal tablolarda 79.518.119 TL tutarında şerefiye bulunmaktadır. TFRS 3 `İşletme Birleşmeleri' standardı uyarınca TCEEGE Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş.'nin tanımlanabilir varlıkları ve üstlenilen tanımlanabilir yükümlülüklerinin birleşme tarihindeki gerçeğe uygun değerlerinin tespit edilip, bu tutarların Topluluk konsolide finansal tablolarına konsolide edilmesi ve şerefiye hesaplamasının gerçeğe uygun değerler dikkate alınarak yapılması gerekmektedir. TCEEGE Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş.'nin tanımlanabilir varlıkları ve üstlenilen tanımlanabilir yükümlülüklerinin birleşme tarihinde gerçeğe uygun değerleri tespit edilemediği için ilgili tutarlarda ve şerefiye tutarında herhangi bir düzeltmenin gerekip gerekmediği tespit edilememiştir.

7.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Selamün aleyküm EGEGÜB zedeler.
    Uykudan çıkmadınız mı.

Yeter artık bu derin uykudan uyanma zamanı gelmedi mi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aleyküm selam sn hocam, liman %43 büyümeyle alsancak limanını geçecektir.
    bu firmanın gk hakkında ses seda yok hadi.hayırlısı...

Sayfa 183/937 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •