Sayfa 183/1001 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Hicbirsey bilmeyen Ayşe teyze parasını 6-7 yılda, dedikodu yapıp müge anlı seyrederken 5'e 10' a katliyorsa kimse fonumun getirisi şu kadar, şu kağıdı aldım şöyle kazandım falan yazmasın vallahi...

4 yıl önce alt katımı 230 dan alip 1.050' ye satan komsuma gelsin bu satırlar...
    2-3 yıl önce blumberk çocukları ışık ökte vs gibi tipler ağbi bizim ky dolar altın alıyo alın abi alın. banka endeksimiz varken niye alıyosunuz diye taştaş geçerlerdi. altın portföyünüzün %5'i olsun gibi abuk fikirler aşılamaya çalışırlardı.

o ara 200 falandı gram. şu an 740. 3 yılda %370 getiri. hadi bakalım abd'de okumuş parlak çocuklar. parlak fon yöneticileri. girin bakalım ayşe teyze ile benchmark'a görelim relatif getiriyi.

2.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    SP500 iyi kapadı ama DAX sıkıntılı. Biz daha ziyade DAX'ı daha çok takip ediyoruz normal şartlar altında. DAX yarın çakılacağım diyor.
    sayın TyphoonTrader
    pandemi başlangıcından bir kıyaslama...
    SP500 haftalık ortalaması olan 44.500 ün epey üstünde seyrederken %116 primli
    DAX ortalaması olan 15.500 ün altında ve %97 primli
    Xu100 ortalaması olan 151.000 in çok çok üstünde seyretmekte...ve %123 primli.
    USD cinsinden bakmıyorum özellikle performans kıyaslamasında...
    Bol şanslar hepimize...
    Son düzenleme : dalgacı; 30-11-2021 saat: 02:48.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

3. Arap, para verecekti. Ne oldu o iş?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4. Arap’ı boşverin ekonominin başına Mehmet Şimşek i istiyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    iki defa short dolar kontratlari actim dediniz....Her iki defada dolar patladi.....Ne ise..Her kesin zarari ve kari kendine.....

Arkadaslar bugun reizz iadei ziyaret icin Subat ayinda BAE'ne gidecegim dedi. Israil, Misir, Suudilere guller ve cicekler dagitti...

Mevzu muhalefetin tiye aldigi gibi basit degil...Dis politikada ciddi eksen degisikligi var...Turkiye artik pragmatik bir dis politika izliyor.....Gecen hafta Turk Devletler Teskilati resmen kuruldu....Bu tarihi bir adim idi...Devami gelecek....Ermenistan U donusu yapmaktan baska bir secenegi kalmadi. Turkiyeyi Orta Asyaya direk bagliyacak Zengezur karayolu koridoru acilacak.

Ote yanda Turkiye Malezya, Pakistan ve Endonezya ile birlikte ayri bir muluman blok kurmaya calisiyor.....Balkanlar icinde ayri bir girisimi var..

Ayrica 2022 Istanbulda islami finans merkezi acilacak....MB binasi acilacak. 2 Trilyon dolar civari islami finans var....

Iktidarin gecmisin uzerine cizgi cekip zengin korfez Araplarina yakinlasmaya gitmesinin bir nedenide bu projedir.

Son zamanlarda kurlardaki dalgalanmalar adeta bizi hipnoze etti. Gozden kacirmamamiz gereken baska onemli gelismelerde var. Bunlari bunun icin yaziyorum.
    Evet çok iyi gelişmeler sabredersek 2053 e kadar güzel şeyler olacak...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Hicbirsey bilmeyen Ayşe teyze parasını 6-7 yılda, dedikodu yapıp müge anlı seyrederken 5'e 10' a katliyorsa kimse fonumun getirisi şu kadar, şu kağıdı aldım şöyle kazandım falan yazmasın vallahi...

4 yıl önce alt katımı 230 dan alip 1.050' ye satan komsuma gelsin bu satırlar...
    4 senedirde her mecrada ev yatırım aracı değildir, bu fiyattan konut alınmaz bla blacılarla savaştık, sonuç ortada. Kimbilirkaç kişinin rızkına girdiler. Herfiyattan ev alınır hatta şu anki fiyatlardan bile. Konutlar 2-3 yıl sonraya göre yine çok ucuzdur çünkü ev gerçek enflasyonu en güzel yansıtan şeylerden ki hiperenflasyon geliyorsa bu fiyatlar ne olacak kim bilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. bugün hanki kaatlar gidecek acap
    benim liste uluun enka asels

8. kim bastı fiçurlara eksi 1.5 olmuş

Sayfa 183/1001 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz