Sayfa 183/1007 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bak ne güzel borsada tecrübe kazanmışsınız, kavga ederek vakit kaybetmek yerine bu piyasa tecrübenizi paraya çevirebilseniz paraları çoktan katlamıştınız.hergün para dağıtıyorlar burda
    siz bana bakmayın ben paso şortcu olduğum için fakir kaldım. Boyuna fışkırtma yapa yapa endekis yükseliyor, gırnızıya alerjisi var halen anlamadınız mı

Reis Memedabi gelir mi ,
    gelirse ne zaman gelir.

2.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    teknik analiz kesinlikle kandırmacadır , trendi hariç tutuyorum , drençtir destektir , fibonaccidir , çanaktır ,bayraktır flamadır , fincandır kulptur ,omuzdur baştır yine omuzdur ,mumdur kıldır tüydür
    bu tür şeylere inanan hemi valla hemi billa finans dünyasında para kazanamaz
    İNANMAYIN ve bu tür şeyleri öğrenmek için de çaba göstermeyin eğer bu saydıklarımı öğrenmeye kalkarsanız paranızla vedalaşın

hocam trendi neyle takip ediyosunuz su terazisiyle mi ?

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

3.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    hocam trendi neyle takip ediyosunuz su terazisiyle mi ?
    trende bile teknik şart değil ,kolaylık olsun diye ,bunu kapsam dışı tutmamın sebebi kolaylıktır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Madem oy çoğunluğuyla konsey karar verdi; TEKNİK YOKTUR.

Bundan sonra serbest sitil,teknik yok: bam bam

Kısa vadede, esasında teknik tuzaktır.Ama orta-uzun vadede candır.

5. hayır bam bam değil piyasayı hissetmek ve ilerisi için öngörüde bulunmaktır
    Bu da eğitimle ,teknikle temelle olacak iş değildir düşe kalka öğrenirsin
    yani o kadar basit olsa tiyocuların sayısı azalırdı ve onlardan para kazananların doğal olarak

Teorik fark +3.07..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku

Reis Memedabi gelir mi ,
    gelirse ne zaman gelir.
    Ne zaman gelir bilmem ama birazdan Ayasofya abi yedek şortun varmı diye soranbilür, nasıl bir palaysa şort dayanmıyor, zalım yine başladı fışkırtmaya
    Hamdım Piştim Yandım

8. Eğer temelden kastedilen piyasa değeri defter değeri ,favök kar marjı vs vs ise bunlarında sana bir faydası olmaz
    Temel demek şirketi bilmek ve insanların şirkete bakış açısını yani psikolojisini bilmek önemli
    Bakınız SASA , sanki ülkenin en önemli şirketi muamelesi görüyor tamamen psikolojik

Sayfa 183/1007 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •