çin menkul borsası içten içe kaynıyor........Yeni başkan atandı oraya........saatli bomba gibi orası da.......bir gözüm oradan gelecek haberler de........çarşı karışırsa bizim borsa bir yere kadar tutunur........
çin menkul borsası içten içe kaynıyor........Yeni başkan atandı oraya........saatli bomba gibi orası da.......bir gözüm oradan gelecek haberler de........çarşı karışırsa bizim borsa bir yere kadar tutunur........
zor gelir
HES kablo 3x2.5 Nym kablo 2-3 sene önce 300 TL idi (100m2) dün 3.300 tale, bugün baktım 3.830 tale olmuş, devamlı artıyoor
hes hissesi yakın zamanda halka açılırsa 50 kilo ahtapot parasını bu pırasaya gömeceğim, .oktan hisseleri arz ediyorlar, kaliteli olanları etmiyorlar, olacak iş değil, ne kadar gyo varsa arzzz edildi vatandaşa![]()
Dayuuuu ben speğin parasını tırtıklıyorum......senin parada gözümüz yoook.......sen de güzel kazanırsın inşaallah.....burada terste kaldığımda anında ayak uydururum....yoksa sopayı yer strese gerek yok.....az az dikkat çekmiyor.......longları birazdan teslim edecem palaya bak sen...... aptal palacan ya......
son rallide yani bu rallide oyuna bankalar katılmadı, kenarda durdular
oyuna bunlar katılırsa işin rengi değişir, pddd 0,69 pddd 0,99 1 in altında
bende banka yok, ama her an yukarı sert kıracaklar gibi grafikleri
umarım olmaz![]()
Yer İmleri