Satıcıların grafiği:
![]()
Satıcıların grafiği:
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Benim kabaca gördüğüm AKM malları tepeden bu yana 350-400 bin lot kadar azaltmış...!!!
![]()
IYM ise eski zirvesinin de üzerine çıkmış durumda...
![]()
Yeni oyuncumuz KVY...
Buraya doğrudan almıyor. Yer yer virman yapıyor. Çok derine inmiyorum, gerek yok; gerekirse kimden kime gittiğini de bulurum...
Buna benzer birkaç kurum daha bulabiliriz ama gerek var mı emin değilim...?
![]()
Benden bu kadar...
Özellikle istediğiniz bir kurum veya kurumlar varsa paylaşabilirim...?
Benim gördüğüm tahtacının sıkıştığı yönündedir. Bir süre bu hisseden bir şey beklememek gerekir. Tahtacı elinden geleni yapacak ama sonunda her zamanki gibi başarısız olacaktır...
Eğer başarılı olmak istiyorsa ala ala gidecek ve geri gelmeyecek. Böyle 3 ileri 2 geri yaparak hiçbir yere varamaz. Bunu artık kendisi de anlamıştır diye umuyorum...!!!
Gördüğümü ve bildiğimi talep olduğunda yazmaktan çekinmem...
Bu hissenin tahtacısı işi hep eline yüzüne bulaştırıyor. Oysa herkes mutlu olabilirdi. Bencil bir yapısı olsa gerek. Tekil hareket ediyor. Kimseyi yanında istemiyor...!!!
Bunları tahmin ettiğim için artık enerjimi başka hisselere kaydırdım. Oralarda zaman harcıyorum. PKART ile hiç ilgilenemiyorum. Tahtacı da meydanı boş buldu, kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor...!!!
Biraz daha çırpınsın, bakalım neler yapacak. Bakarsınız sonrasında yine PKART ile ilgilenmeye başlarım. O zaman tahtacı ne yapacak merak ediyorum. Hazır fırsatı varken iyi değerlendirsin bence...!!!
Son düzenleme : T/A; 04-03-2025 saat: 22:37.
Alıcıların grafiği:
![]()
Yer İmleri