Sayfa 183/223 İlkİlk ... 83133173181182183184185193 ... SonSon
Arama sonucu : 1781 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Viop LXVII

astor denen şirket ne ise.. ne iş yapıyorusa

sanırım onun etkisi ilede biryerleri speküle etmeye kalkışmışlar

bugün el değiştiren mallar, traderların değil... soğuk cüzdanların malı olabilür

bu fiyattan biste destek atmaya çalışanları iyi bi öperler

yatırım tavsiyesi değildir
    Son düzenleme : çıtak; 18-09-2025 saat: 15:18.

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dinkkat dinkkat

TERA MENKUL... portföyü 5x yapmıştı

ama 5x'i beğenmedi 12 x yabacam deye, tahtaların altına yatmaya devam etti

vişneyi biliyonuz zaten

endekis daha gidemiyoru... mallar kaldı elde

14BİNG-15BİNG spekülasyonu üçün, batık şirketleri bırakıp, biste takoz koymaya çalışıyoru

thy'ye girişmiş SALAK
    onların bir fonu var 23 milyar portföy büyüklüğünde, bu yıl %5400 getirisi var. Fon daha önce sadece özel müşterilere satışa açıktı.Sonra tefasa açıldı ancak açılmadan önce kişi başına düşen portföy büyüklüğü çok yüksekti.Açılınca fondaki babalar çıktılar yerine sürü halinde sayıca fazla ama portföyü küçükler geldi. Şuan o son gelenler de enaz %100 kardalar. Ama o ilk başta fonda olanlar paralarını 20-25 katına çıkarttıktan sonra çıktılar. Şuan herkes kazandığı için sorun yok. Yarın bu fon patlarsa ellerindeki hisseleri ortalığa boca eder.
    fonun 3 yıllık getirsi de %49000
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    onların bir fonu var 23 milyar portföy büyüklüğünde, bu yıl %5400 getirisi var. Fon daha önce sadece özel müşterilere satışa açıktı.Sonra tefasa açıldı ancak açılmadan önce kişi başına düşen portföy büyüklüğü çok yüksekti.Açılınca fondaki babalar çıktılar yerine sürü halinde sayıca fazla ama portföyü küçükler geldi. Şuan o son gelenler de enaz %100 kardalar. Ama o ilk başta fonda olanlar paralarını 20-25 katına çıkarttıktan sonra çıktılar. Şuan herkes kazandığı için sorun yok. Yarın bu fon patlarsa ellerindeki hisseleri ortalığa boca eder.
    fonun 3 yıllık getirsi de %49000
    10 ayda % 5400 hisse ile olmaz ki... kaldıraçlı işlemlerde vardır değil mi ?

5. 12.891 lonk yazıldım. 12.867 stoplu.

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    neden altın sertifikası %15 yukarıdan işlem görüyor?
    ekonnomik okur yazar biri bana tane tane anlatabilir mi?
    millet onu alacağına gider kuyumcudan altın alır. yastık altına koyar.
    gerektiğinde bozar %1-2 kayıpla. Bu denklemde, Mantık nerede?
    Mantıklı mı değil mi bilemem fakat fizikide saklama güvenliği, sahte altın ihtimali, kuyumcularda eski yeni yada kirli temiz farkı gibi hesap oyunları sıkıntısı olabiliyor.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

- TEK, borsadan para kazanamıyorsun. Sen iyisi mi bir şiir sitesi kur, şiirlerini oku.
    - Paraya para demezsin.
    - Fonda gün batımı, duygusal müzik. Bitti.

yükselen takoz kırıldı longçular dikkat..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 183/223 İlkİlk ... 83133173181182183184185193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •