Sayfa 184/623 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1. Sagol sn borsaciadam

2.  Alıntı Originally Posted by mamoste85 Yazıyı Oku
    Sagol sn borsaciadam
    Rica ederim sn mamoste85

Rallliii de pati yapiyorlar

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

56 da kapatsaydi yukselise girdi derdik lakin gecemiyor buralari ytd

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ayarina tukurdugum ayarsiz iheva ytd

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sımdı ihlas grubunun borsa hikayesi bu sekilde ne yazık ki endeks cıkarken cıkmaz endeksde duzeltmenin baslamasına yakın soyle bir kıpırdanır cıkacakmıs gıbı yapar daha sonra endeksde duzeltme basladıgında bunlarda endeks satıyor ben ne yapayım dıyıp duser hep boyle oldu zaten bu yuzden suanda tum ihlas grubu hısselerının degerı defter degerinin asagısında bu sebebden oturude kagıtları hep cazip ve ucuz fiyatlı. Bıraz cin hıkayesı birazda siyasi torpiliyle alabilecekleri islerin hayali olayı biraz donderir gibi oluyor ama huylu huyundan vazgecermi zor hayırlısı herseyin iyi olması dilegiyle ortaklar.ytd
    Son düzenleme : BORSACIADAM; 10-01-2018 saat: 12:26.

Alıntı Originally Posted by BORSACIADAM Yazıyı Oku
    Sımdı ihlas grubunu borsa hikayesi bu sekilde ne yazık ki endeks cıkarken cıkmaz endeksde duzeltmenin baslamasına yakın soyle bir kıpırdanır cıkacakmıs gıbı yapar daha sonra endeksde duzeltme basladıgında bunlarda endeks satıyor ben ne yapayım dıyıp duser hep boyle oldu zaten bu yuzden suanda tum ihlas grubu hısselerının degerı defter degerinin asagısında bu sebebden oturude kagıtları hep cazip ve ucuz fiyatlı. Bıraz cin hıkayesı birazda siyasi torpiliyle alabilecekleri islerin hayali olayı biraz donderir gibi oluyor ama huylu huyundan vazgecermi zor hayırlısı herseyin iyi olması dilegiyle ortaklar.ytd
    Cok guzel ozetlemiissiniz ytd

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 184/623 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •