Sayfa 184/948 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    bir yere gittiği yok sevgili dostum. Kademeleri hep boş, malları gırtlak yaptılar tabi. Ama hala 2 3 milyon dışarda korkuyorlar götürseler kafalarına inecek diye. Bu da işte şüphe yaratıyor. Madem bu kadar defter değeri oluştu 3 3.5 olsa da millet gene alır eğer gelecek vadediyorsa. Teknikciler asla bu kağıtta uzun kalmıyor kalmaz da adı çıktı eski hareketlerinden dolayi. Daha yıldızı parlamadi kanımca kaç tane uzun vadeli temelci mevcut şu an
    yani özetle 2 niyet var tahtada. Tamam biri patron kesin de öteki kim? Bu genel kurulda şerh koyup malını piyasaya süren vatandaş memnun mu bu işten yoksa o da mı tiyatronun içinde. O mal şimdi oyun dışına niye çıktı? 2 gun önceki oyak alışı, deltadaki 250 bin mal, deutsche nin canlı 1289 lot mali, citi deki 200 küsür bin mal akıbetini koruyor. Birlesmeden artan sermaye karşılığı piyasadaki mal niye çekildi kenara? Bugün sasa da olduğu gibi patron destek atacağım diye bir haber gönderse bu malı mı hesaptan hesaba aktaracaklar. şimdi bu kadar bilinmeyen varken allah göstersin 5 liraya gitse malı ben satacam kavgası mı yaşanacak? Malum ortam sakat, piyasa göçse kim tutacak kağıdı. Piyasaya satış gelse önce kendi salıyor satışları direkt aşağıdan karşılıyor bu gücü yok demek yani mal bu kadar kıymetli olsa bunu yapar mı? Sonuç; piyasanın en güzel günlerini *** ettiler, o bilancoya bile günün en düşüşünden kapatarak karşılık verdi. Gidecekse 2 yolu kaldı. Ya 1.07 2.15 hareketi gibi sert gidecek ki çok zor, yada sürüne sürüne bu daha mantıklı. Ya şuna bak. Elinde 30 bin lot üzeri malın varsa onu bile satman zor. Alım satım fırsatı yok. Piyasada babayiğit de kalmamış. Burdan şu da çıkar; bu çulsuzları ve avaresini herkes biliyor, bizde bunlara bel bağlamışız. Vay ki ne vay vay.ytd

sm-n900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mastori kardeş bu ne karamsarlık böyle patronun adamı gibi yorum yapıyon hisseyi begenmiyorsan sat kurtul bir hisse bu kadar aşagılanırmı iki aydır umutsuz yazlılar yazıyon pisikololijin bozulmadan en yakın yarın kurtul gitsin saglığını kaybetcen???

2.  Alıntı Originally Posted by 34demir29 Yazıyı Oku
    mastori kardeş bu ne karamsarlık böyle patronun adamı gibi yorum yapıyon hisseyi begenmiyorsan sat kurtul bir hisse bu kadar aşagılanırmı iki aydır umutsuz yazlılar yazıyon pisikololijin bozulmadan en yakın yarın kurtul gitsin saglığını kaybetcen???
    Milletin işi gücü algı yaratmak. 20 bin lot satılmazmış da bilmem ne.

Bunlar tutmuş köşe başlarını akıllarınca millete yön gösteriyorlar.

Beğenmiyorsan sat yıllardır forumda ağlama değil mi!

3. Neresi karamsar yazımın demir kardes. Yaşanan olaylar ve su andaki bilmeyenleri yazdım. Patronun adamı olsam bunları burda yazmazdim ki onlar da yazdiklarimdan son derece rahatsizlar emin ol. Bence denklemi çözmeye odaklanalim. Ekibin içinde bir tane şupheci iyidir diğerlerinin canını kurtarır

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    neresi karamsar yazımın demir kardes. Yaşanan olaylar ve su andaki bilmeyenleri yazdım. Patronun adamı olsam bunları burda yazmazdim ki onlar da yazdiklarimdan son derece rahatsizlar emin ol. Bence denklemi çözmeye odaklanalim. Ekibin içinde bir tane şupheci iyidir diğerlerinin canını kurtarır

kardeş sen kendi canının derdine düş başkası kendi canını kandi kurtarsın senin bu yorumlarını ouyan bırak canını elinde uzun zamandır hisse varsa intaar eder fazla karamsarlık basiret bağlar ***

5.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Milletin işi gücü algı yaratmak. 20 bin lot satılmazmış da bilmem ne.

Bunlar tutmuş köşe başlarını akıllarınca millete yön gösteriyorlar.

Beğenmiyorsan sat yıllardır forumda ağlama değil mi!
    Algı lamadiysan pas geç gülüm o zaman. sen ne köşesinden bahsediyon? Sen faydalanma boşver zaten belli ki ihtiyacın yok

6.  Alıntı Originally Posted by 34demir29 Yazıyı Oku
    kardeş sen kendi canının derdine düş başkası kendi canını kandi kurtarsın senin bu yorumlarını ouyan bırak canını elinde uzun zamandır hisse varsa intaar eder fazla karamsarlık basiret bağlar ***
    Aman sende ne intiharı bu kağıdın sahibi intihar etsin biz niye ölüyoruz. Arkadaş dedi ya alışkanlık yaptı köşeden geleni izlemek

7.  Alıntı Originally Posted by Cnr1209 Yazıyı Oku
    Patron harici kim demişsiniz sarı çizmeli mehmet ağa 1.78 lerden mallandı tahtanın yarısını daha hiç lot satmadı rüyamda gördüm m abi 😜 sonunu göremedim ama uyandım
    Bak işte bu. Dökülsün rüyalar, sohbetler. Ben sana diyim 1.78 değil o. 1.55 ben de ordaydim

8.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    bak işte bu. Dökülsün rüyalar, sohbetler. Ben sana diyim 1.78 değil o. 1.55 ben de ordaydim

1.55 ten sılvr al bu kadar hisseyi kötüle yok gitmez yok kaçmaz anlamadım senin işine

Sayfa 184/948 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •