İndikatörler soğumaya devam ediyor. Ortalamalar dengeleniyor!
Bundan sonrası yıllık bilançonun iyi gelmesine bakar!
2020 6 aylik bilançoya şahlanir!
Bir atmasyon da ben yapayım.
20.30 görüp, 17.30 dan seneyi kapatır.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın sekiz,
Cment'in grafiğindeki Macd' de kırmızı ile daireye aldığım yerde olduğumuzu düşünüyorum, Cment'te 2 ay sürmüş bu süreç.
Dikkat edilirse Macd yeşil hacim barları kırmızı barlardan daha büyük. Kırmızı barların boyları arttığı zamanlarda ise mal vermiş.
Macd dengelenir sonrasında hareketin devamı gelir diye düşünmekteyim. Bizim klima tabiki cmente göre daha kaliteli bir şirket ama bu adamlar aynı adamlar.
Bu da klimasan beklediğim kırmızı barlı kısım.Cment kadar sert hareket yapabileceğini sanmıyorum klimada çünkü temel çok sağlam malı bırakmazlar kolay kolay.
Bir de klgyo da şuan çevikler işlem yapıyor mu ?
Egeen grafiği 2011 Enver Çevik'in işlem yaptığı zaman.
Burada ise sizin tahmininiz gibi 1 ay beklemiş sonra hareket gelmiş, açıkcası bu grafik klimanın grafiğine daha çok benziyor.
Kırmızı daireden sonraki kısımda, egeen 100tl'ye gitmiş. Hacime dikkat çok düşük. Sonrasında zaten 100 liradan vermiş aşağı yüksek hacimler ile. Bir daha 100 tlyi görmüş hisse ama ne kadar zaman sonra ? Ben istiyorum ki bu adam bu hareketi yaparken ağzımız açık izlemeyelim.
Yazdıklarımın hepsi teoridir, tahmindir. Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
Lütfen sayın forumdaşlar, kendi düşünceleriniz ile birleştirip ondan sonra karar verin sonra manipulatorun forumdaki yaverine çıkıyor ismimiz
Günaydın.Küçük yatırımcıyı silkeleme dönemi devam ediyor herhalde.Bugünde tadımız yok gibi.
Yer İmleri