Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 184/361 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Evet bravo vallah dogrusu bu, hazar koridoru...Yani Kürt koridoru degil...Tebrik ederim sizi...

Yazdiginiz mesajdan konuya hakim oldugunuz anlasiliyor...

Tabii ki yazarim, tekrar olacak ama ossun, hafta sonu yazarin abi...
    aman atlamayın sayın abim,

benim için önemli,

kanal istanbul,3 havalimanı,enerji koridorları,demiryolu ağları...vb daha bir çok sayabileceğimiz konularla üst akıl önümüzdeki yeni yüzyılın startını çoktan verdi,bireysel olarak ekonomik sıçramayı gerçekleştirebilmenin ilk adımı uygulanmaya ortaya konulmaya çalışılan siyaseti iyi algılayabilmek ve anlamaktan geçiyor.
    syg,hürmetler

2. Tabi uzun vade dolar analezi hec degismez. Uzun vadede dolar tuvalet kagidi bile deeldir...

Uzun vade borclanabildigin gadder usd borclan... 24 trilyon dolar borcu olan ulke faiz arttiracegimis, hadi urdan...

Tek uzuldugum nokta, Turkiya'nin dis borclarinin dusuk olmasidir. 5 misli daha fazla ulsaydi keske...

5 misli yetmez 10 misli, on misli yetmez 50 misli...

Valla biladerler
    Ben tvit okumam
    Hoş okuma yazmayida nerden ogrendiysek işte ondan/ordan yaziyok
    Bu abi de ne derece etkin bilmiyomda
    Beyani Suriye'den us çekilip frengistan gelcekmis o yönlü
    Ben okuyunca ele anladım artıkın
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/pen...yoruz-40818096
    He He cekiliyo
    Heee tüm Doğu Avrupa batı Ortadoğu frengistanin heeee
    Frengistan kim ki lem
    Dalga mu geçiyonguz bağa mi ele geliyi

4. Nöri başkan naaaptın be yea. Reyizi indiri verdin hemen. Daha menbiçte mangal yepivereceydi reyiz.

5. sn ayvagübek adaşım meral aban için kurulan şemsiye açılmayacak gibi görünüyor ittifaklar çatırdıyor chp milletvekillerine eve dönün çağrısı yaptı söylediklerinizi dikkate alıyorum lakin meral abacık başgan nasıl olacak bir türlü kestiremiyorum tayyip agamı bu kadar kolay nasıl bitirecekler açsan birazcık pandoranın kutusunu şüle büle döküvee gari eteğindeki daşları...

6.  Alıntı Originally Posted by yıkıkkentli54 Yazıyı Oku
    sn ayvagübek adaşım meral aban için kurulan şemsiye açılmayacak gibi görünüyor ittifaklar çatırdıyor chp milletvekillerine eve dönün çağrısı yaptı söylediklerinizi dikkate alıyorum lakin meral abacık başgan nasıl olacak bir türlü kestiremiyorum tayyip agamı bu kadar kolay nasıl bitirecekler açsan birazcık pandoranın kutusunu şüle büle döküvee gari eteğindeki daşları...
    Tayyip Agam basgan olmak icin % 51 almak zorunda. % 49, 9 alsa olamiyor.

Emme nisan referandumunu kaybetseydi, % 39'la bile kuvvetlendirilmis Cumhurbaskaniydi ve Binali gibin bir uzaktan kumandaliylan bu ulkeyi yonetiyor olacakti.

))))))))))))

Nisan referandumunda ne olmustu? Ankara, Istanbul, Izmir'i kaybetmisti, diger buyuksehirlerin de pek cogunu kaybetmisti.

Ysk'nin guneydogu vilayatlarinda, muhursuz 1 milyondan fazla oyu saymasi neticesinde referandum kil payi kazanilmisti.

Ayni Ysk bugun Hudapar'i secime soktu.

Ysk, Iyi Partinin secime girecegini acikladi. Yani Chpli 15 milletvekiline gerek kalmadi. Ilk turda Tayyip Agamin kazanamamasi icin Chpnin

kendi adayini gostermesi gerekiyor.

Yapilan hersey Meral Abacik'in oylarini arttirir.

Tayyip Agam, nisan referandumunu kazandiginda, kaybetmisti.

Neticeye 56 gun kaldi, Meral Abacik'in nasil kazancagini goreceksiniz, 56 gun nedir ki?

Benim merak ettigim bu kadar acik bir seyi nasil goremiyorsunuz? Hersey acik abi, ortada lem...

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Tayyip Agam basgan olmak icin % 51 almak zorunda. % 49, 9 alsa olamiyor.

Emme nisan referandumunu kaybetseydi, % 39'la bile kuvvetlendirilmis Cumhurbaskaniydi ve Binali gibin bir uzaktan kumandaliylan bu ulkeyi yonetiyor olacakti.

))))))))))))

Nisan referandumunda ne olmustu? Ankara, Istanbul, Izmir'i kaybetmisti, diger buyuksehirlerin de pek cogunu kaybetmisti.

Ysk'nin guneydogu vilayatlarinda, muhursuz 1 milyondan fazla oyu saymasi neticesinde referandum kil payi kazanilmisti.

Ayni Ysk bugun Hudapar'i secime soktu.

Ysk, Iyi Partinin secime girecegini acikladi. Yani Chpli 15 milletvekiline gerek kalmadi. Ilk turda Tayyip Agamin kazanamamasi icin Chpnin

kendi adayini gostermesi gerekiyor.

Yapilan hersey Meral Abacik'in oylarini arttirir.

Tayyip Agam, nisan referandumunu kazandiginda, kaybetmisti.

Neticeye 56 gun kaldi, Meral Abacik'in nasil kazancagini goreceksiniz, 56 gun nedir ki?

Benim merak ettigim bu kadar acik bir seyi nasil goremiyorsunuz? Hersey acik abi, ortada lem...
    Yine entegral anelezin kralını yapmışsın nuri adaşım bekleyip göreceğiz 56 gün kaldı daha çok su akar o güne ama dediklerini dikkate alıyoruz adaşım böyle derin anelezlerin bizi bahtiyar ediyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 184/361 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •